Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Γκρινιάζει το ΠΑΣΟΚ με τους Διοικητές αλλά κάνει.... μόκο! Ποιος Διοικητής έγινε μήλον της έριδος αλλά... χωρίς να ορθωθεί "πράσινο ανάστημα"!


Δύο Πατρινοί αναλαμβάνουν τις τύχες των Νοσοκομείων της Πάτρας σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη. Διοικητής στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" αναλαμβάνει ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Βασίλης Δημόπουλος και Διοικητής στο Νοσοκομείο Ρίου ο Χαράλαμπος Μπονάνος.
Διοικητής στο Νοσοκομείο Κεφαλληνίας αναλαμβάνει ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Αχαϊας Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και διοικητής στο Νοσοκομείο Λευκάδας ο Γιάννης Γρηγορόπουλος. Στο Καραμανδάνειο τοποθετείται διοικητής ο Νικόλαος Στακιάς. 

Για κανένα από τα παραπάνω πρόσωπα δεν ακούστηκαν γκρίνιες παρά μόνο για τον Νικόλαο Στακιά στο Καραμανδάνειο. Ο οποίος ήταν διευθυντής στο ΠΠΝΠ! Οι "γκρίνιες" προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αφού στελέχη του κόμματος θεωρούν επιτυχημένη την θητεία  του πρώην Διοικητή Γιάννη Γιαννακόπουλου. Ο οποίος "εφαγώθη", αφού το Καραμανδάνειο θα έπρεπε να δοθεί σε Νεοδημοκράτη διοικητή. Αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που "φωνάζουν"... φωνάζουν μεταξύ τους! Μια και δεν τολμούν να τα βάλουν με τη συνεργαζόμενη Νέα Δημοκρατία η οποία τους "καπέλωσε" αφού τους έδωσε μόνο την Διοίκηση του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" (κ. Δημόπουλος). "Ποιο ΠΑΣΟΚ να φωνάξει; Υπάρχει ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα;" αναρωτήθηκε μέλος του Κινήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου