Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο κολλητός του πρωθυπουργού λέει στους Πατρινούς... ότι δεν θα πεθάνουν! Να μην ανησυχούν!


Να αφήσουν κάποιοι τα παιχνίδια με τα φοβικά σύνδρομα των πολιτών, λέει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ σε σχέση με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα. Και ενώ οι ασθενείς περιμένουν με τις ώρες να εξετασθούν, ενώ τα ραντεβού κλείνονται μετά από 4 μήνες, ο Καλαματιανός "κολλητός" του πρωθυπουργού κ. Κατσίβελας δηλώνει πως... όλα είναι μέλι γάλα και σχεδιάζει... νέες περικοπές! Τις οποίες βαπτίζει "ορθολογική οργάνωση του συστήματος"!

Ο κ. Κατσίβελας υποστηρίζει πως ο νομός έχει έξι νοσοκομεία και αυτό δημιουργεί μία πολυκατάτμηση, μία πολυδιάσπαση, και μία αλληλοεπικάλυψη υπηρεσιών και λειτουργιών. Λεει ακόμη ότι ο Νομός είναι πολύ μικρός έκταση και πληθυσμό για να έχει τόσα πολλά νοσοκομεία. Η δεύτερη παρατήρηση είναι έχουμε μεγάλη επάρκεια κρεβατιών. Αντιστοιχούν 420 κρεβάτια ανά 100.000 κατοίκους, όταν στο σύνολο της Ελλάδας είναι 320 κρεβάτια ανά 100.000. Κατά συνέπεια υπάρχει επάρκεια κλινών!

Ο κ. Κατσίβελας προβλέπει μετακίνηση ιατρών από τα Νοσοκομεία της Πάτρας και του Αιγίου στα Καλάβρυτα, και δηλώνει ότι μπορεί να ενωθεί το πρώην 409 με το Καραμανδάνειο για τη δημιουργία ενός ενιαίου παιδιατρικού νοσοκομείου. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ είναι βέβαιο πως είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να ικανοποιήσει τον "κολλητό" του Σαμαρά και κατ' επέκταση την Τρόικα. Και μας διαβεβαιώνει... πως δεν θα πεθάνουμε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου