Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Οι 28 λεσβιακές στάσεις που κάνουν πάταγο

Επειδή το λεσβιακό σεξ είναι στη μόδα όσο ποτέ, το Cosmopolitan δημοσίευσε για πρώτη φορά στην ιστορία του 28 στάσεις για λεσβίες και φυσικά έγινε χαμός. Το άρθρο όχι μόνο δίχασε τις λεσβίες αλλά έγινε και η αφορμή ώστε να ξεκινήσει για ακόμα μια φορά η συζήτηση για το αν τελικά το περιοδικό έχει ως σκοπό τη σεξουαλική χειραφέτηση της γυναίκας ή αν είναι ένα σατανικό εργαλείο στα χέρια των αντρών...


Επειδή όμως αυτή η κουβέντα κρατάει εδώ και καμιά σαραντάρια χρόνια καλύτερα να μείνουμε στις 28 στάσεις οι οποίες περιέχουν δονητές, χειροπέδες και role play όπως π.χ το σενάριο του κακού και του κακού μπάτσου:ένα πισωκολλητό με strap on:




Οι πιο πολλές είναι για το κρεβάτι και δεν λείπουν και άλλες κλασικές στάσεις όπως το «69»«το καρεκλάτο»και το «στα όρθια». Στο λεσβιακό σεξ σύμφωνα με το Cosmo αυτά που «παίζουν» πολύ είναι ο ερεθισμός της κλειτορίδας, το τρίψιμο της ρώγας, το γλείψιμο και φυσικά το στοματικό.

Π.χ στην στάση «Double Duty» διαβάζουμε: «Βάλτην να κάτσει στα τέσσερα με τις πατούσες της ανάμεσα στα πόδια σου. Σκύψε από πάνω της ώστε τα πόδια της να σου τρίβουν την κλειτορίδα και ξεκίνα να τη γλείφεις από πίσω παντού.»




Οσον αφορά την κριτική που δέχτηκε το Cosmo, από τη μια τα περισσότερα μεγάλα σάιτ θεώρησαν ότι αυτό το «άνοιγμα» ήταν πολύ καλή κίνηση, όμως από την άλλη αρκετές λεσβίες αρθρογράφοι σχολίασαν ότι η παρουσίαση που έκανε το περιοδικό ήταν για γέλια.

Επίσης κάμποσοι χρήστες έγραψαν στο περιοδικό ότι το συγκεκριμένο άρθρο εξυπηρετεί περισσότερο τις φαντασιώσεις των αντρών και σε αυτό δεν έχουν και τόσο άδικο... Αν μάλιστα οι άντρες μπορέσουν να μάθουν κάποια πράγματα από το λεσβιακό σεξ ακόμα καλύτερα. Υπήρξαν πάντως και λεσβίες που είδαν το θέμα με καλό μάτι λέγοντας ότι αρκετές από τις στάσεις που παρουσίασε το Cosmo ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η στάση που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση: «Αψηφώντας τη βαρύτητα»...



Και οι υπόλοιπες 25 στάσεις:


























3 σχόλια: