Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΠΑΤΡΑ: ΣΑΛΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ! Επιχείρησε να «φάει» τον άνδρα της κουμπάρας της!


Η «μανία» της, την είχε οδηγήσει... ακόμη και στον σύζυγο της αδελφής της


Τις συνδέει χρόνια φιλία, αλλά και κουμπαριά, αφού είναι νονά της κόρης της...! Φαίνεται όμως ότι η κουμπάρα, κόρη γνωστής εμπορικής οικογένειας των Πατρών είχε τελικά άλλα σχέδια...! Τα οποία όμως ανακάλυψε η σύζυγος!


Όλα ξεκίνησαν πριν καιρό όταν η 40χρονη σήμερα γυναίκα προσπαθούσε να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην οικογένεια της ανυποψίαστης μητέρας και κουμπάρας της, φροντίζοντας ακόμα να αυτοπροσκαλείται στο σπίτι με διάφορες προφάσεις.. Αυτό που ήταν το πιο φοβερό είναι ότι προσπαθούσε να τη «μειώνει» μπροστά στον σύζυγό της...!


Κάποια μέρα η γυναίκα άρχισε να μην έρχεται πια στο σπίτι...! Όπως ήταν λογικό η κουμπάρα της παραξενεύτηκε μέχρι που ρώτησε το σύζυγό της, ο οποίος της αποκάλυψε την αλήθεια! Τον παρενοχλούσε.... σεξουαλικά προτρέποντάς τον να εγκαταλείψει τη γυναίκα του και να φύγει μαζί της...!


Εκείνος δεν άντεξε και την πέταξε έξω, ενώ σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες... την χαστούκισε κιόλας!


Τελικά απεδείχθη ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα από τον πρόσφατο χωρισμό της...! Μάλιστα έγινε σοβαρός καυγάς στην οικογένειά της γιατί ακριβώς τις ίδιες προτάσεις έκανε και στον άνδρα της αδελφής της, η οποία τους έπιασε στα πράσα και μαλλιοτραβήχτηκαν άσχημα!


Η γυναίκα πάντως... δεν έχει σταματήσει την τακτική της! Επιμένει στην αναζήτηση ανδρών και μάλιστα... ακόμη και πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου