Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΦΡΙΚΤΟ! To σκότωσε ο πατέρας το κοριτσάκι


Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς, αφού πριν από λίγο συνελήφθη ο πατέρας της τετράχρονης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. 


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 26χρονος Σάββας είναι εκείνος που δολοφόνησε το μικρό κορίτσι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες. 


Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κατάθεση φίλου του πατέρα της μικρής από τη Βουλγαρία, που έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα και με τον οποίο συναντήθηκαν ο Σάββας και η Δημητρίνα Μπορίσοβα κατά τη διάρκεια της 24ωρης παραμονής τους στη γειτονική χώρα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του και πρώην συγκάτοικό τους, τι είχε συμβεί στο 4χρονο κορίτσι. Την επομένη της επίσκεψής τους στη Βουλγαρία (στις 24 Απριλίου) δήλωσαν την εξαφάνιση της μικρής στη ΓΑΔΑ. 


Η κατάθεση ελήφθη την  περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη και την Παρασκευή, όταν κλιμάκιο της ΕΛΑΣ ταξίδεψε στη Βουλγαρία. Σήμερα ο συγκεκριμένος άνδρας ήρθε συνοδεία αστυνομικών στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει ο ίδιος στον Εισαγγελέα και Ανακριτή.


Εντωμεταξύ, σήμερα το πρωί ήρθαν και τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σχετικά με κάποια ευρήματα από την εξερεύνηση του διαμερίσματος. Σε ένα από τα δείγματα που ελήφθησαν από το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα βρέθηκαν ίχνη αίματος. 


Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.


Δείτα τα tweets της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση:



 Αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο.




Πηγή: Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς -Την σκότωσε ο πατέρας της | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/204704/anatropi-stin-ypothesi-tis-mikris-annys-tin-skotose-o-pateras-tis#ixzz3ZArL1EE9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου