Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Απίστευτη καταγγελία Γιώργου Κοτοπούλη - Ποιος "συνάδελφός" του τον απείλησε;


Η καταγγελία έγινε επωνύμως στην διάρκεια της συνέλευσης των μελών του κλάδου εστίασης και αναψυχής. Ο ίδιος ο Πρόεδρος Γιώργος Κοτοπούλης ανέφερε πως την περίοδο της Αποκριάς έγιναν... «όργια» σε σχέση με την συμπεριφορά ορισμένων καταστηματαρχών, τον αθέμιτο ανταγωνισμό κλπ.


Είχε δε δηλώσει από τότε πως θα μιλήσει έξω από τα δόντια στην γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Απριλίου. Και αυτό έκανε! Μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων συναδέλφων του κατήγγειλε και μάλιστα παρουσίασε ηχητικό απόσπασμα σε βίντεο, με πρωταγωνιστή συνάδελφό του ο οποίος δραστηριοποιείται σε επιχείρηση αναψυχής σε κεντρικότατο σημείο της Πάτρας και κατάγεται από εκτός Πάτρας περιοχή, ο οποίος φέρεται να τον απειλεί!


Και όλα αυτά επειδή ο κ. Κοτοπούλης είχε δηλώσει τότε πως θα κυνηγούσε ως Πρόεδρος του Συλλόγου κάθε έναν που θα παρανομούσε στην διάρκεια των Αποκριών! Μάλιστα όπως είπε, ο «συνάδελφός» του, του διεμήνυσε πως ... πούλησε 4.000 μπουκάλια μαυροδάφνης σε ένα διήμερο και δεν του καιγόταν καρφί! Οσον αφορά στην απειλή, του διεμήνυσε πως «θα στείλει μπράβους... να του δείξουν»!


Οι καταστηματάρχες που ήσαν παρόντες στην συνέλευση έμειναν εμβρόντητοι! Ο κ. Κοτοπούλης δήλωσε πως για την απειλή έχει ενημερώσει και τις αρμόδιες αρχές.


Ο Γιώργος Κοτοπούλης επανέλαβε στην συνέλευση ότι την Κυριακή του Καρναβαλιού υπήρξαν περιπτώσεις απόλυτης ασυδοσίας στο κέντρο της πόλης, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα κεντρικό περίπτερο που πούλησε έξι χιλιάδες μπουκάλια μαυροδάφνη!


Επίσης, υπήρξαν περιπτώσεις παράνομων μικροπωλητών που πουλούσαν αλκοόλ στο δρόμο, ενώ στήθηκαν υπαίθριες ψησταριές και πουλούσαν σουβλάκια, ενώ υπήρξαν επιχειρήσεις που έβγαλαν στον δρόμο ηχεία με μουσική, ακόμα και DJ΄s λειτουργώντας ως υπαίθρια πάρτι.


Δήλωσε ότι τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν το διήμερο του καρναβαλιού θα πρέπει να τελειώσουν και υπογράμμισε πως λόγω της ανεξέλεγκτης διάθεσης αλκοόλ από πλανόδιους μικροπωλητές, υπήρξε υπερβολικά μεγάλη αύξηση κρουσμάτων μέθης και μάλιστα σε νεαρής ηλικίας άτομα.


Οι καταστηματάρχες έκαναν λόγο και για διάθεση νοθευμένων ποτών κυρίως από πλανόδιους πωλητές.


Στην συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, μέσα από έναν ανοικτό διάλογο, αναδείχθηκαν προβλήματα, προκλήσεις αλλά και η δυναμική ενός τομέα που αριθμεί σε όλη την Αχαΐα 3200 επιχειρήσεις, απασχολεί 30.000 εργαζόμενους και αντιστοιχεί στο 30% του ακαθάριστου προϊόντος στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου