Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αγριο ξύλο στην παραλιακή του Ρίου


Εστειλε τέσσερα άτομα να χτυπήσουν... τον πρώην της φίλης του όμως η εξέλιξη της ιστορίας ήταν διαφορετική από αυτή που περίμενε!


Ο λόγος για νεαρό ο οποίος συμμετέχει με κάποιο τρόπο στο ιδιοκτησιακό σχήμα γνωστού παραλιακού καταστήματος στο Ρίον.


Ο συγκεκριμένος νεαρός «εντόπισε» σε παρέα... τον πρώην της φίλης του και αποφάσισε να δράσει! Μόνο που για άγνωστους λόγους δεν ήθελε να «καθαρίσει» ο ίδιος και προτίμησε να στείλει άλλους... να ικανοποιήσουν τα «εκδικητικά» αισθήματά του.


Το περίεργο βέβαια είναι ότι ο «πρώην» δεν είχε ενοχλήσει κανέναν, φαίνεται όμως πως ο νεαρός θεωρούσε ενοχλητική και «προκλητική»... και την παρουσία του στον χώρο!


Οι τέσσερις φίλοι του έσπευσαν να «ικανοποιήσουν» την επιθυμία - διαταγή του φίλου τους, πλησίασαν τον «πρώην» και άρχισαν να του λένε... να απομακρυνθεί από τον χώρο! Ο νεαρός όπως ήταν φυσικό αντέδρασε, η μία κουβέντα έφερε την άλλη μέχρι που οι «νταήδες» ... σήκωσαν τα μανίκια και άρχισαν να τον χτυπούν! Τέσσερις εναντίον ενός!


Ο «πρώην» προσπάθησε να προστατευθεί όμως ήταν ... χαμένος από χέρι! Λογικό, αφού οι αντίπαλοι ήσαν .... τέσσερις! Μόνο που το «κουαρτέτο» των «νταήδων» λογάριαζε... χωρίς τον ... από μηχανής θεό! Γιατί κάπως έτσι εμφανίστηκαν δύο άτομα, γνώστες πολεμικών τεχνών και μόλις είδαν την σκηνή... έγινε της κακομοίρας! Αρχικά πλησίασαν και τους είπαν με ευγένεια να φύγουν, καθώς θεώρησαν άνανδρη την ενέργεια των τεσσάρων να χτυπούν ένα άτομο!


Ομως η τετράδα... δεν ανταποκρίθηκε θετικά, θέλοντας προφανώς να ολοκληρώσουν το «έργο» που τους είχε ανατεθεί! «Τσαμπουκαλεύτηκαν» στο δίδυμο και τότε... έγινε το έλα να δεις! Δεν πρόλαβαν να σηκώσουν χέρι είχαν βρεθεί και οι τέσσερις... στο έδαφος!


Οι δύο νεαροί τους χτύπησαν και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς φυσικά να τους προκαλέσουν σοβαρά τραύματα. Τους έδειξαν όμως πόσο κοστίζει η ανανδρία που είχαν δείξει προηγουμένως! Το περιστατικό έχει ήδη κάνει τον γύρο της πόλης. Μάλιστα όσοι το έμαθαν απόρησαν με τον τρόπο που αντιμετώπισε το προσωπικό του πρόβλημα ο «μέτοχος» στο παραλιακό κατάστημα! Όχι μόνο επειδή έβαλε 4 άτομα να χτυπήσουν έναν, αλλά και επειδή αυτός ο ένας... ούτε καν τον είχε ενοχλήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου