Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Φιλάνθρωπος "μαϊμού" στην Πάτρα - Τα "τσεπώνει" κανονικά


«Βόμβα» αναμένεται να σκάσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, με θλιβερό πρωταγωνιστή πρόσωπο το οποίο τα τελευταία χρόνια και κατά διαστήματα εμφανίζεται να πρωτοστατεί στην προσπάθεια στήριξης απόρων οικογενειών και ατόμων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Ρομπέν των φτωχών» έχει διασταυρωθεί πως εάν όχι το σύνολο, μέρος των προσφορών που συγκέντρωνε από πολίτες, τις παρακρατούσε προς δικό του όφελος.


Μάλιστα στην τελευταία του ‘επίδοση' φρόντισε να εμπλέξει και παρένθετα πρόσωπα στα οποία κατεύθυνε μέρος προσφορών - αγαθά και χρήματα - εμφανίζοντας τα ως συγγενικά προς τα άτομα για τα οποία γινόταν η προσπάθεια ενίσχυσής τους.


Η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο εντελώς τυχαία και αναμένεται από την προσεχή εβδομάδα - εάν και εφόσον ανοίξουν τα στόματα από πρόσωπα που πρέπει - να πάρει ακόμα και το δρόμο προς τη δικαιοσύνη, καθώς έχουν εμπλακεί άτομα τα οποία είχαν πλήρη άγνοια για το θέμα.


Τα όσα αποκαλύφθηκαν φέρνουν στο προσκήνιο και σωρεία ερωτηματικών, για το τι έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο κατ' επανάληψη έχει εμπλακεί σε υποθέσεις. που αφορούν σε ενίσχυση απόρων και οικογενειών με μικρά παιδιά , που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα.


Μάλιστα σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, έχουν συγκεντρωθεί και έχουν περάσει από τα χέρια του χρήματα για ενίσχυση πολυμελών οικογενειών, καθώς και ποσότητες αγαθών που προσφέρθηκαν , για την ενίσχυση αναξιοπαθούντων.


Σε άλλη περίπτωση , έχουν περάσει από τα χέρια του ακόμα και προσφορές που αφορούν σε ενίσχυση αναξιοπαθούντων με οικιακές συσκευές, ενώ έχει «εργαστεί» και για την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να μην κοπεί το ρεύμα σε οικογένειες με οφειλές προς τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.


Όλα αυτά μετά την διαπίστωση πως κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο «φιλάνθρωπο», προκαλούν σωρεία ερωτηματικών, τα οποία αναμένεται εάν ανοίξουν τα στόματα που πρέπει, να αποτελέσουν αφορμή για έρευνα σε βάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου