Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις: 24 πράγματα για το σεξ! Ισως... να μην τα ξέρετε




1.    Μερικοί άντρες όταν δεν κοιμούνται καλά το βράδυ, το επόμενο πρωί νομίζουν ότι όποια γυναίκα συναντούν θέλει να κάνει σεξ μαζί τους! 

2.    Η νούμερο ένα σεξουαλική πράξη που τρελαίνει τους στρέιτ άνδρες είναι το στοματικό.

3.    Ο μέσος όρος της σεξουαλική πράξης (μαζί με τα προκαταρκτικά) είναι 37 λεπτά.

4.    Οταν μια γυναίκα "ανάβει", το στήθος της μεγαλώνει έως και 25%.

5.    Περίπου το 75% των ανδρών φτάνει πάντα σε οργασμό, σε αντίθεση με το 29% των γυναικών. Αδικία...

6.    Ενας άντρας παράγει τόσο σπέρμα σε δύο εβδομάδες, ώστε θα μπορούσε να γονιμοποιήσει κάθε γόνιμη γυναίκα στον πλανήτη. Λέμε τώρα...

7.    Βάλε τζίντζερ στο φαϊ γιατί... διεγείρει τις αισθήσεις που σχετίζονται με το σεξ. Επίσης, τρώγοντας τζίντζερ αυξάνονται οι ρυθμοί της καρδιάς και κυκλοφορεί πιο εύκολα το αίμα.

8.    Οι πιθανότητες που έχει ένας άντρας να πάθει καρκινό του προστάτη μειώνονται αρκετά αν έρχεται σε οργασμό 4 φορές την εβδομάδα... 

9.    Για να πας μπροστά κάνε σεξ γιατί σύμφωνα με μια ανθρωπολόγο, η σεξουαλική επαφή ερεθίζει τις χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που βελτιώνουν τη δημιουργικότητα στην εργασία. 

10.    Μια έρευνα στην Αγγλία διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες.

11.    Σχεδόν το 50% των ενεργών σεξουαλικά ατόμων θα κολλήσουν θηλώματα σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Ευτυχώς στο 90% των περιπτώσεων, το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος θα παλέψει τον ιό, ο οποίος θα εξαφανιστεί μέσα σε 2 χρόνια.

12.    Και οι εξηντάρηδες έχουν ψυχή... Τα περισσότερα ζευγάρια που είναι άνω των 65 ετών εξακολουθούν να κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό τουλάχιστον γίνεται στην Αμερική.

13.    Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η καφεΐνη ερρεθίζει σεξουαλικά τους αρουραίους! Για τους ανθρώπους δεν ξέρουμε ακόμα.

14.    11.000 Αμερικανοί τραυματίζονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του σεξ! 

15.    Σύμφωνα με μια έρευνα σε άτομα 20 έως 59 ετών, οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο τέσσερις συντρόφους στη διάρκεια της ζωής τους, ενώ οι άνδρες επτά.

16.    Σχεδόν ένας στους δέκα έχει κάνει σεξ στη δουλειά του.

17.    Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άντρες πονούν και υποφέρουν περισσότερο από τις γυναίκες ύστερα από έναν χωρισμό...

18.    Οι γυναίκες είναι 10 φορές πιο ευαίσθητες στο άγγιγμα από ό,τι οι άνδρες.

19.    Το 36% των ανθρώπων κάτω των 35 ετών, μετά το σεξ μπαίνουν στο Facebook ή στο Twitter ή στέλνουν μηνύματα από το κινητό.

20.    Οι πορνό ταινίες με τρανσέξουαλ είναι η 4η πιο δημοφιλής κατηγορία πορνό στον κόσμο. Και οι στρέιτ άντρες είναι αυτοί που τις παρακολουθούν περισσότερο...

21.    Το παράδοξο: Οι άντρες με πιασίματα (και όχι αυτοί που "λιώνουν" στη γυμναστική) είναι εκείνοι πουαντέχουν περισσότερο στο σεξ.  

22.    Σε μια μελέτη διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες διεγείρονται βλέποντας μαϊμούδες να κάνουν σεξ. Κάθε γυναίκα στη μελέτη ένιωσε να "ανάβει" αρκετά, βλέποντας τους χιμπατζήδες να το κάνουν. 

23.    Ο ιδρώτας και οι περίεργες μυρωδιές δεν ενοχλούν κατά τη διάρκεια του σεξ. Περίεργο...

24.    Κατά τη διάρκεια του σεξ η αυξημένη ροή αίματος είναι αυτή που κάνει τις ρώγες να είναι πιο στητές και να παίρνουν πιο σκούρο χρώμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου