Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η εντυπωσιακή ξανθιά από την Πάτρα κάνει διακοπές στο Ιόνιο και κερδίζει τις εντυπώσεις!


Είναι νέα, ξανθιά, κάνει διακοπές σε νησιά του Ιονίου και έχει ήδη κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Την εντοπίσαμε στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του Ιονίου, στο Emelisse Hotel στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, αλλά και στο Perantzada Hotel της Ιθάκης, να κάνει "παρέα" σε εγχώριους και ξένους celebrities...


Η τοπική, "ξανθιά" μπύρα "Διώνη" της Πατραϊκής Ζυθοποιίας, βρίσκεται στην αγορά μόλις ενάμιση μήνα, έχει ήδη ενθουσιάσει το καταναλωτικό κοινό που την απολαμβάνει σε εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, κ.λπ. που την αναζητά, τόσο για την ιδιαίτερη γεύση της όσο και την τοπική καταγωγή της και είναι διαθέσιμη πλέον και στα ξενοδοχεία Emelisse & Perantzada!


Η "Διώνη" είναι η πρώτη ετικέτα της Πατραϊκής Ζυθοποιίας των αδελφών Κώστα και Γιώργου Αντωνακόπουλου, μια εξαιρετική, φρέσκια, χωρίς συντηρητικά μπύρα pilsner, με σύντομη ημερομηνία λήξης.


Η εξ ολοκλήρου νέα, υπερσύγχρονη βιομηχανία της Πατραϊκής Ζυθοποιίας, εδρεύει στα περίχωρα της Πάτρας, στα Βραχνέικα, (Π.Ε.Ο Πατρών-Πύργου 33-35) όπου λειτουργεί η ζυθοποιία, το εμφιαλωτήριο, το κέντρο διανομής και οι διοικητικές υπηρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου