Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Θα πέσετε κάτω από τα γέλια! Τι σχέση έχει το σήμα της ΝΔ με κάτι που βάζουν στον κόλπο τους ορισμένες γυναίκες; ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ


Δεν άντεξε ο πρώην βουλευτής Αχαίας Νίκος Παπαδημάτος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τα 40χρονα της Νέας Δημοκρατίας.


Αφού «έσυρε τα εξ αμάξης» στην σημερινή ηγεσία του κόμματος κατέληξε κάνοντας χρήση των «εργαλείων» της γυναικολογίας:


«Έσβησαν ακόμη και τον πυρσό από το κόμμα. Και το νέο σήμα που θυμίζει το σπιράλ που χρησιμοποιείτο στο παρελθόν για την αντισύλληψη των γυναικών»


Ο κ. Παπαδημάτος μιλώντας στην εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» του «Αντέννα Πάτρας 105,3» και στους Νίκο Σύφαντο και Αφροδίτη Τσικριτζή, ήταν καταπέλτης.


«Δεν έφυγα εγώ από τη ΝΔ, αλλά η ΝΔ από μένα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να οδηγούν το κόμμα της ΝΔ εκείνοι που το πολέμησαν με πάθος.


Σε ότι αφορά την επιχειρούμενη από τη ΝΔ επανασύσταση του χώρου της Κεντροδεξιάς, ο κ. Παπαδημάτος είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο με γιορτάσια, αν πρώτα δεν προσεγγιστούν με ειλικρίνεια οι χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ που εγκαταλείπουν το κόμμα.


Επέρριψε ευθύνες για την εικόνα της ΝΔ στον στενό ηγετικό πυρήνα του κόμματος και ήταν λάβρος κατά του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, όπως είπε, οδηγεί την παράταξη σε ποσοστό ιστορικών χαμηλών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου