Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

O Πατρινός μεγαλοθεσίτης.... που χρωστά τα ενοίκια του μεγάλου σπιτιού του


Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια και οι φήμες για πασίγνωστο Πατρινό υπεύθυνο μεγάλου ιδρύματος της περιοχής ο οποίος χρωστά τα νοίκια του σπιτιού του.


Και μάλιστα, δεν είναι ένα ή δύο, (ενοίκια), αλλά πάνω από έξι!... Ο εν λόγω κύριος ανέλαβε τα ηνία ιδρύματος έπειτα από αξιολόγηση των ικανοτήτων του και κατέφθασε στην Πάτρα αποφασίζοντας να νοικιάσει όχι απλώς ένα διαμέρισμα αλλά μία σκέτη έπαυλη σε περιοχή με πλούσια θέα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα. Μάλιστα στην πρώτη του συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου σπιτιού, ο ίδιος δεν είχε δείξει να ενοχλείται ή να δυσανασχετεί γενικώς με το ύψος του ενοικίου. Απεναντίας.


Είχε εμφανιστεί πολύ ικανοποιημένος δηλώνοντας μάλιστα, τότε, ότι τα χρήματα ήταν πάρα πολύ λίγα για ένα τέτοιο ακίνητο. Έκλεισε τη συμφωνία και έδωσε δύο ενοίκια μπροστά, με τον ιδιοκτήτη να τρίβει τα χέρια του από χαρά. Που να ‘ξερε όμως τι θα επακολουθούσε. Καθώς οι μήνες περνούσαν και τα υπόλοιπα ενοίκια δεν κατατίθεντο στον ανάλογο τραπεζικό λογαριασμό.


Και ο ίδιος χρησιμοποιούσε διάφορες δικαιολογίες. Μία επικαλείτο κάποιο… μακρινό επαγγελματικό ταξίδι, την άλλη, τις… σκοτούρες από τις ευθύνες της υψηλής του θέσης και πολλά άλλα.


Με αποτέλεσμα σχεδόν όλους τους υπόλοιπους μήνες να μη δώσει δεκάρα τσακιστή και ο ταλαίπωρος ιδιοκτήτης να τραβά τα μαλλιά της κεφαλής του μη ξέροντας τι να κάνει και πώς να αντιδράσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου