Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτούς θα ορίσει ο Πελετίδης για ΔΕΥΑΠ και Καρναβάλι - Σήμερα η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


H θέση της κυβέρνησης σχετικά με τον έλεγχο μετατροπής συμβάσεων των υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και η στάση που θα κρατήσει ο Δήμος, η εκλογή Διοικητικών Συμβουλίων στα νομικά πρόσωπα αυτού , η λειτουργία της καθαριότητας σε 24ψρη βάση αποτελούν τα θέματα αιχμής της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2.00 το μεσημέρι.


Η εισήγηση του Δημάρχου σε ότι αφορά την  πραγματοποίηση των έλεγχων αναμένεται να είναι αρνητική σε σχέση με τον τρόπο και το πολιτικό σκεπτικό αλλά και τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση να καλείται να πάρει θέση. Σε ότι αφορά στα πρόσωπα που θα αναλάβουν καθήκοντα προέδρων στα νομικά πρόσωπα του Δήμου για την ΔΕΥΑΠ θεωρείται σίγουρο πως  τη θέση του προέδρου θα αναλάβει ο Μηχανικός Ανδρέας Παπανικήτας, ο Γ . Μπογδανόπουλος θα αναλάβει την  Κοινοφελή Επιχείρηση του Καρναβαλιού.


Πολιτιστικός Οργανισμός, ΔΗΠΕΘΕ και Καρναβάλι εκτιμάται πως θα είναι οι τρεις φορείς που δεν θα τοποθετηθεί αιρετός είτε και στους τρείς είτε σε κάποιους από αυτούς. Για τον πολιτιστικό οργανισμό προορίζεται πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό αλλά δεν είναι από τον χώρο του πολιτισμού ενώ έλκει την καταγωγή του από τον χώρο της  ….τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου