Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ιδού τι πρέπει να κάνεις... αν σπάσει το πέος σου


Μερικοί μπορεί να ακούν «σπάσιμο» πέους και νομίζουν ότι δεν είναι τόσο σπουδαίο πράγμα και ίσως θεωρούν υπερβολικό ότι στήθηκε ολόκληρη αεροκομιδή για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας άντρας από τη Σίφνο που είχε την ατυχία να το πάθει.

Ομως εκτός του ότι όταν ένας άντρας το παθαίνει πονάει τρελά, η ανάγκη για άμεση περίθαλψη είναι αναγκαία γιατί μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά αν οι γιατροί δεν το φροντίσουν αμέσως.

Συνήθως αυτό συμβαίνει σε άντρες μέχρι τα πενήντα που έχουν κάπως μεγάλο όργανο και φυσικά η ζημιά γίνεται όταν το πέος είναι σε στύση και ο άντρας κάνει κάποια πολύ απότομη κίνηση. Δηλαδή αν το πέος βγει απότομα από τον κόλπο και «χτύπησει» με δύναμη στο περινέο. Οι γιατροί λένε πως στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά όχι μόνο: μπορεί να το πάθει κάποιος όταν αυνανίζεται ή ακόμα και όταν κοιμάται και είναι «σηκωμένος». Τότε ακούγεται ένα «κρακ», το πέος μπορεί να αιμορραγήσει ή να μελανιάσει και φυσικά ο πόνος είναι εξαιρετικά έντονος, ενώ εκτός από το όργανο μπορεί να έχει τραυματιστεί και η ουρήθρα.

Ετσι (χτυπήστε ξύλο και μακριά από εμάς) αν κάποιος σπάσει το πέος του κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν πρέπει να κωλώσει καθόλου. Είναι ανάγκη να πάει ΑΜΕΣΩΣ στο νοσοκομείο, ώστε οι γιατροί να δράσουν γρήγορα.Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες να μείνει κάποιο κουσούρι (δηλαδή στυτική δυσλειτουργία) είναι πολλές.

Αν και υπάρχουν τρόποι συντηρητικής θεραπείας με παγοκύστες, δέσιμο, αντιβιοτικά κ.α οι ειδικοί συνήθως προτείνουν την εγχείρηση για να είναι λιγότερες οι πιθανότητες δυσλειτουργίας του οργάνου μετά το κάταγμα. Φυσικά όπως σε όλα τα κατάγματα, έτσι και στο «σπάσιμο» του πέους η θεραπεία παίρνει κάμποσο καιρό και φυσικά απαιτείται αποχή από το σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου