Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού - Ηρθαν από την Κύπρο για να της κάνει πρόταση γάμου στο Ρίο - Εκεί που έδωσαν το πρώτο τους φιλί - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ




Της εξομολογήθηκε την αποφασή του στο σημείο που της είχε δώσει το πρώτο φιλί


Το ζευγάρι από την Κύπρο σπούδαζε στην Πάτρα και όταν ο άνδρας πήρε τη μεγάλη απόφαση να την παντρευτεί σχεδίασε πρόταση γάμου - έκπληξη στην πόλη που λάτρεψαν! Έτσι, έφερε εδώ την αγαπημένη του, δήθεν για διακοπές και οργάνωσε τις λεπτομέρειες για μια ονειρεμένη και ειδυλλιακή πρόταση, στο μέρος που έδωσαν το πρώτο τους φιλί, στο κάστρο του Ρίου!


Ο λόγος, για τον Στυλιανό Χατζηπροδρόμου και την Μαρία Καλένου. Και οι δύο από την Κύπρο, όμως γνωρίστηκαν στην Πάτρα όπου ο Στυλιανός σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και η Μαρία Φυσικοθεραπεία. «Η Πάτρα είναι η πόλη μας», αναφέρει στον «Κόσμο» η Μαρία για να δείξει πόσο πολύ αγάπησαν την πόλη.


Η σχέση τους κρατούσε 7 χρόνια και ο Στέλιος αποφάσισε να ανεβούν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως σκέφτηκε να κάνει την πρόταση όχι στην Κύπρο όπου πλέον ζουν, αλλά στην... πόλη τους, την Πάτρα. Ήρθαν διακοπές στις αρχές του μηνός. στις 9 Σεπτέμβρη τα πάντα ήταν έτοιμα.


Στο «κόλπο», δύο παλιές φίλες της Μαρίας, η Αναστασία Ζάρκου και η Ζωή Σαπλαούρα, που είναι και οι κουμπάρες. Συνεννοήθηκαν με τον γαμπρό και είπαν στη φίλη τους να πάνε για μπάνιο. Στη διαδρομή οι δύο φίλες επέμεναν να σταματήσουν στο κάστρο της Ρίου για να ανάψουν ένα κερί στο εκκλησάκι.


Εκεί περίμενε... γονατιστός ο Στυλιανός ενώ το σκηνικό συμπληρωνόταν από τα... πολύχρωμα μπαλόνια, την πλούσια ανθοδέσμη και το μοναδικό δακτυλίδι!


«Ήταν όπως ακριβώς το ονειρευόμουν» λέει η συγκινημένη Μαρία. Και δεν παραλείπει να τονίσει ότι αυτό το γεγονός «έκανε ακόμα πιο σημαντική την Ελλάδα και την Πάτρα» για την ίδια και τον αγαπημένο της!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου