Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή η φοιτήτρια... είναι περιζήτητη!


Είναι φοιτήτρια, σπουδάζει στην Πάτρα και μάλιστα σε πολύ καλή σχολή, με υψηλά μόρια που θεωρητικά σου εξασφαλίζει μία αξιόλογη επαγγελματική καριέρα για το μέλλον. Έκανε πραγματικότητα έτσι το όνειρο των γονιών της που την μεγάλωσαν σε ένα αρκετά συντηρητικό περιβάλλον, με χριστιανικές  αρχές και με παραδόσεις που φυσικά διαφέρουν σε πολλά από τις συνήθειες μίας μοντέρνας οικογένειας.


Της είπαν να παραμείνει ανενεργή σε ότι έχει να κάνει με την σεξουαλική της ζωή, διατηρώντας την αγνότητα της έως ότου παντρευτεί. Και όπως λένε όσοι την γνωρίζουν, ακολουθεί κατά γράμμα την εντολή του σπιτιού! Είναι όμως αρκετά όμορφη και έχει σπάνια χαρακτηριστικά, κι έτσι δεν μένει αδιάφορη στα αγόρια. Και όπως λένε στην «πιάτσα» μπορεί να διατηρείται αγνή και αμόλυντη, όμως βρίσκει τρόπους να ικανοποιεί τους ερωτικούς της συντρόφους. Οι οποίοι είναι… πολλοί! Και ως εκ τούτου, τα κουτσομπολιά στην σχολή της και όχι μόνο… δίνουν και παίρνουν!


Προφανώς, λόγω της μη ολοκλήρωσης των ερωτικών της σχέσεων, η κοπέλα, βγάζει το άχτι της εκεί, αλλάζοντας αγόρια σαν τα… πουκάμισα, στα οποία μπορεί να μην τους προσφέρει ότι πολυτιμότερο έχει αλλά τους προσφέρει όμως την… τέχνη της.


 


Για αυτό και το όνομα της έχει γίνει περιζήτητο στα στέκια των φοιτητικών παρεών, με την ίδια να ακολουθεί την παράδοση και τις αρχές της οικογένειας της...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου