Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Το καφέ στα Ψηλαλώνια... επέστρεψε στους παλιούς ιδιοκτήτες του


Τι και αν όλοι πιστεύουν πως αν στην εποχή μας λειτουργήσεις ένα καφέ... σώθηκες; Η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από αυτό που συζητείται ευρέως σε παρέες -κυρίως θαμώνων- τέτοιων καταστημάτων!


Τρανή απόδειξη αυτό που συνέβη με γνωστό δίδυμο επιτυχημένων επιχειρηματιών από τον χώρο της εστίασης και οι οποίοι διατηρούσαν κατάστημα στα Ψηλαλώνια! Από εκεί ξεκίνησαν, όμως η μαεστρία τους σε συνδυασμό με την ποιοτική διασκέδαση που προσέφεραν, τους άνοιξε τα πανιά και έφτασαν στο σημείο να λειτουργούν... τρία καταστήματα! Προ δεκαμήνου, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καφέ στα Ψηλαλώνια, έτσι ώστε αφενός μεν να επικεντρωθούν στις νέες τους επιχειρηματικές προσπάθειες, αφετέρου να «κερδίσουν» χρόνο για την οικογένειά τους. Πούλησαν λοιπόν το κατάστημά τους, σε ένα άλλο δίδυμο. Όμως δυστυχώς απεδείχθη πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Ετσι παρά το ότι το μαγαζί δεν έχασε τον κόσμο του, ή τουλάχιστον είχε κάποια κίνηση, οι νέοι επιχειρηματίες δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στην οικονομική συμφωνία που είχαν συνάψει με τους πρώτους. Είχαν ορίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό δόσεων με συγκεκριμένο τίμημα, το οποίο όμως δεν τηρήθηκε! Όταν δε η μη πληρωμή συνέβαινε κατ' επανάληψη, το γνωστό δίδυμο των επιχειρηματιών αποφάσισε να καλέσει τους νέους συναδέλφους τους... για «συναινετικό διαζύγιο»!


Και αυτό συνέβη. Προ μερικών εβδομάδων, χωρίς να δημιουργηθούν προστριβές και μέσα σε κλίμα ηρεμίας και συνεννόησης, το κατάστημα πέρασε ξανά στα χέρια των παλαιών ιδιοκτητών!


Οι οποίοι βρίσκονται ξανά... στα παλιά «λημέρια» προσπαθώντας να κερδίζουν συνεχώς χρόνο για να τα καταφέρουν. Είναι όμως έμπειροι και όλα δείχνουν πως θα πάνε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου