Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΝΕΩΤΕΡΟ: Νέα στοιχεία για τους Πατρινούς που βρίσκονται στο πλοίο


Στο πλοίο βρισκοταν  ο καθηγητής μαιευτικής του Νοσοκομείου Ρίου Γιώργος Αντωνάκης ο οποίος συνοδέυεται από την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Το όνομά του είναι πλέον στους διασωθέντες. 


Επίσης στο πλοίο βρίσκεται η Πατρινή γιατρός μικροβιολόγος Βάσω Κατσαρού με τον σύζυγό της-επίσης γνωστό γιατρό κυτταρολόγο, τον Κώστα Γιαννόπουλο, και την μοναχοκόρη τους. Μεταξύ των επιβατών είναι και ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Χαρης.  Μπουγιούκος  με την σύζυγό του, ενώ ο αρχιλογιστής του πλοίου είναι Πατρινός ο Ακης Χατζηαβραμίδης.


Εννέα νταλίκες της εταιορείας Medfrigo από την Πάτρα βρίσκονται μέσα στο καράβι που φλέγεται. Επίσηςε άλλες δύο νταλίκες από την εταιρεία του Βαγγέλη Φλωράτου. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία με τις αρχές αφού σε περίπτωση ολικής καταστροφής η ζημιά ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια ευρώ. Πρωτίστως όμως ενδιαφέρονται για τους 9 οδηγούς τους με τους οποίους βρίσκονται σε επικοινωνία. Μεταξύ των επιβατών και ο Αλέξης Παπασταματόπουλος…


Στο πλοίο υπάρχουν και τρεις ναυτικοί από την Πάτρα. Δύο ναύτες, που έχουν 2 και 5 παιδιά αντίστοιχα και ένας 33χρονος ο Νώντας Βακρόπουλος που έχει ένα παιδιί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου