Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Αυτά είναι τα ρεβεγιόν που θα γίνουν σήμερα στην Πάτρα


W Rio:


Tην Τετάρτη το βράδυ μετά τις 22:30 στο W-rio Restaurant, o Johnny Ανδριόπουλος παρουσιάζει για το reveillon των Χριστουγέννων μια μουσική βραδιά Cheek to Cheek!


Tραγουδούν Γιούλη Ασημακοπούλου, Ρούλα Ζαγορίτη, Τάκης Τσακαμπέτης και Γιώργος Φαφούτης.


Έναρξη: 22.30


Ghetto:To Ghetto δημιουργήθηκε στην Πάτρα για να κάνει την διαφορά και να τραβήξει όλο το κοινό που αναζητούσε καλή μουσική σε έναν λιτό και βιομηχανικό χώρο που καλύπτει όλα τα είδη την μουσικής τόσο της ξένης όσο και της ελληνικής.To Ghetto beer food & more καλωσορίζει στα decks τοu τον Β.Ζαμπάρα για ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο παρτυ.Παραμονή Χριστουγέννων λίγο μετά τις 21:00.


Dose:


Η πιο συμφέρουσα επιλογή για έξοδο που μπορεί να κάνει κάποιος την παραμονή των Χριστουγέννων είναι αυτή του Dose! H είσοδος είναι ελεύθερη και η διάθεση γιορτινή! Το party λέγεται "Pop Up" και μπορεί η ονομασία του να είναι γνώριμη στους περισσότερους...


Είναι το καθιερωμένο εορταστικό που γίνεται κάθε χρόνο με διαφορετικό σημείο αναφοράς κάθε φορά! Στις 24 Δεκεμβρίου από τις 9 το βράδυ η ομάδα του «pop up» δίνει ραντεβού στo Dose στην Ηρώων Πολυτεχνείου!


Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Φάσμα Γιάννης Κόκκαλης αναλαμβάνει την μουσική μας, συντροφιά με ένα djset κατάλληλο για ατελείωτο χορό και ποτό μέχρι τα... Χριστούγεννα (ανήμερα). Θα υπάρχει finger food για όλους και νόστιμα γλυκά για να είναι «ζαχαρένια» τα φετινά σας, Χριστούγεννα!


Bodegas:


Ζήστε τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σας σε έναν πανέμορφο χώρο πλημμυρισμένο από θεϊκές γεύσεις, σπάνια και μοναδικά cocktails και μουσικά ταξίδια που θα σας μείνουν αξέχαστα.


Έξτρα για την μοναδική αυτή βραδιά, θα είναι απίστευτα πιάτα πέρα από κάθε φαντασία με μοναδικές για την πόλη μας χριστουγεννιάτικες γεύσεις!


Eίσοδος ελεύθερη!


Έναρξη 21:00


 


Nisi:


Το αγαπημένο μας spot το “Aκταίον–Nisi” υπόσχεται να μας κρατήσει συντροφιά τις εορταστικές βραδιές!


Ένας χώρος με υπέροχη ατμόσφαιρα κατάλληλος για τις συναντήσεις με την παρέα μας αλλά και για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας…


Το εορταστικό μενού είναι πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να το δοκιμάσετε!


Από τις 21:00 κοντά σας!


 


 


Friends:


Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων θα διασκεδάσουμε με καλή μουσική από τον GiorgoMats και τους DEARRENE σε ένα εναλακτικό LIVE!


Eίμαστε προσκεκλημένοι να διασκεδάσουμε για το Ρεβεγιόν, αλλά και τη μέρα των Χριστουγέννων, με ένα μοναδικό συγκρότημα που θα μας παρασύρει στο ρυθμό του!


Το Friends φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα πρόγραμμα που θυμίζει συναυλία...


Οι Christos Kyriazis (Σαξόφωνο), Konstantinos Papaspyropoulos (Drums), ΚostasApostolidis (Φωνή κιθάρα), XristosTsapalos (Φωνή κιθάρα), GiorgosMats (Φωνή κιθάρα) στήνουν ένα μοναδικό party για να μας βρουν τα Χριστούγεννα με το πιο μεγάλο χαμόγελο αλλά και με rock-pop, ελληνικές και ξένες διασκευές αγαπημένων κομματιών.


Έναρξη: 21:00


Transistor


Το transistor bistrot μας ενημέρωσε ότι την για παραμονή των Χριστουγέννων το μενού εκτός της καρτέλας του μαγαζιού θα έχει ως εξής:Παπαρδέλες με καπνιστό σολωμό, κότσι χοιρινό με ψητές πατάτες και κόκκινο λάχανο, μοσχαράκι με μανιτάρια Portobello και Sauvignon, μπριζόλα χοιρινή με καραμελωμένα κρεμμύδια και πατάτες baby, και κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα και cheddar.


Αν σας άνοιξε η όρεξη το Transistor σας περιμένει από τις 21:00! 


 


 


Banana:


Το Banana moon με πολλά χρόνια εμπειρίας στα Ρεβεγιόν και στα parties οργανώνει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με all night party, δύο stages και δύο decks. Για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο θα ακούσουμε διαφορετικές μουσικές από τους djs Γιώργο Γκανασούλη και Μαρτίνα Στεργίου. Στα τραπέζια του εστιατορίου θα υπάρχει χριστουγεννιάτικο menuαλα card το οποίο μπορείτε να δείτε στην σχετική εικόνα δεξιά.


Έναρξη: 21:00


Deux iles:


Παραμονή Χριστουγέννων μας περιμένουν στο Deux Iles (Ροίτικα) να διασκεδάσουμε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως το απαιτεί η βραδιά! Music by: dj Takis Aggelopoylos.


Πρόσφορα βραδιάς τιμή φιάλης: Serkova & Grants - 45euro!


Έναρξη 22:30


 


Due Piani:


To Due Piani Birra & Bar μας υποδέχεται στους ρυθμούς του George Dj Hiotis.


Mε γιορτινή διάθεση και με Χριστουγεννιάτικο menu που υπογράφει ο βραβευμένος με 5 χρυσούς σκούφους chef Γιάννης Σολάκης το Due Piani είναι μια πολύ καλή επιλογή για έξοδο!


Έναρξη: 21:00!


Σταθμός cocktail bar


Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σταθμός στο Ρίο θα είναι ανοιχτός με ξεχωριστές γεύσεις!


Μαγειρεύουν για εμάς και μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε τα πιάτα τους.


Έναρξη: 21:00


Distinto:


To Xριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Distinto Rio έχει καθιερωθεί εδώ και 10 χρόνια στην πόλη της Πάτρας.


Και φέτος συνεχίζουν την παράδοση με λάμψη, κόσμο και καλή διάθεση!


Έναρξη 21:00


Ποινολόγιο:


Η «Ιόνια Ορχήστρα» και το μεζεδοπωλείο Π-ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ, παρουσιάζουν ένα μουσικό ταξίδι στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι, με μικρό μουσικό σχήμα, αποτελούμενο από τους ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ (τραγούδι - κιθάρα) ΑΝΤΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (τραγούδι - κρουστα) και ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ (τρίχορδο μπουζούκι - τραγούδι).


Το πρόγραμμα περιέχει μεγάλες επιτυχίες των (ΤΣΙΤΣΑΝΗ, ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ, ΜΗΤΣΑΚΗ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ, και άλλων νεότερων δημιουργών) με σκοπό να γίνουν τα τραγούδια της παρέας.


Έναρξη: 21:00


Baron rouge:


Παραμονή Χριστουγέννων με Εορταστικό Μενού με ωραίες μουσικές, σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα!


Έναρξη: 21:00


Aquarella:


Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Aquarella Ifaistou με gourmet γεύσεις σε υπέροχο εορταστικό κλίμα...


Μενού κατ' άτομο: 35 ευρώ


Έναρξη: 21:30


Το Απέριττο:


Την Τετάρτη 24-12 στο Απέριττο, από τις 22.30 μαζί με ζωντανή ορχήστρα!


Ο Σταύρος Δημόπουλος μαζί με τους Γιώργο Καλαμά, Μαρίνα Καρρά και Ανδρέα Δημόπουλο, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, δημιουργούν γιορτινή ατμόσφαιρα και συνοδεύουν το εξαιρετικό μενού του σεφ Γιώργου Ιασωνίδη!


Τιμή κατ'άτομο 20 ευρώ με το κρασί... ΔΩΡΕΑΝ!


Το Τσουμπέκι:


Το Τσουμπλέκι μας υποδέχεται με ζωντανή μουσική από ένα πλούσιο εορταστικό μενού.


Έναρξη 21:00


Sud:


Παραμονή Χριστουγέννων στο Sud στην Αράτου 1. Με χριστουγεννιάτικη διάθεση! Οι εκπλήξεις είναι πολλές και σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!


Έναρξη 23:00


Το Ymca Dancefloor


Το απόλυτο friendly bar Υmca σας εύχεται καλά Χριστούγεννα με ένα ξέφρενο γιορτινό διήμερο. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων σας περιμένουν special happenings σε parties που θα συζητηθούν!


Είσοδος ελεύθερη. Έναρξη 23:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου