Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κι όμως έβγαλαν και make up για "κάτω"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ


Make Up" για το αιδοίο... (τι άλλο θα βγάλουν;)




Χρειάζεται και το αιδοίο make up εκτός από το πρόσωπο; 

Ενα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά για αυτό το σκοπό λέει ότι δίνει ένα ροζ, νεανικό χρώμα στο αιδοίο που έχει "γκριζάρει".... Το «My New Pink Button» κοστίζει κάπου στα 30 ευρώ και έχει τέσσερις αποχρώσεις: η πιο λαμπερή είναι η «Marylin», ακολουθεί η «Ginger», μετά η «Bettie» και φτάνουμε στην πιο... ματ εκδοχή, την «Audrey». Ποικιλία δηλαδή...




Η βαφή είναι προσωρινή και τοποθετείται στην περιοχή με ένα αντικείμενο που μοιάζει σαν κι αυτό που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να βάζουν σκιά στα μάτια. Την ιδέα για το προϊόν είχε μια παραϊατρική θεραπεύτρια, η οποία παρατήρησε ότι το αιδοίο της είχε χάσει το νεανικό του χρώμα και έτσι έφτιαξε αυτο το περίεργο "make up".

Οπως ακριβώς και στις διαφήμισεις των κοινών καλλυντικών, η βαφή Marylin περιγράφεται ως ιδανική για εκείνες «που θέλουν να κάνουν μια μικρή, νέα αλλαγή χρώματος στην εμφάνισή τους», ενώ Bettie προσφέρεται για κάτι πιο συναρπαστικό. Στην ιστοσελίδα διαβάζουμε: «Αυτή η σκιά συνδυάζει τους τόνους στο χρώμα του δέρματος μιας γυναίκας και κάνει την περιοχή να... φωνάζει: «Είμαι σέξι, καυτή, ροζ. Παίρνω φωτιά. Κοίτα με»

Μέχρι τώρα έχουν πωληθεί όλα τα κομμάτια και μένουν μόνο δύο κουτιά με την απόχρωση «Ginger».


Οσες το δοκίμασαν έγραψαν στο Amazon τα καλύτερα... όμως μια κριτική στην ιστοσελίδα jezebel το έχει "θάψει" τελείως...


Μήπως τελικά είναι υπερβολικό οι γυναίκες να βάφονται μέχρι και εκεί κάτω;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου