Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ: Τον παράτησε και η ερωμένη… και έπεσε στα… πατώματα


Εκεί που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγει τα κους - κους - αλλά, εδώ που τα λέμε, δυστυχώς για τον ίδιο δεν το απέφυγε πλήρως - τώρα του έμελλε να πάθει και τα χειρότερα, αφού η ερωμένη τον... παράτησε στα κρύα του λουτρού και ο ίδιος έχει πέσει στα πατώματα! Ο λόγος, για στέλεχος στο χώρο της υγείας ο οποίος πριν από μερικούς μήνες μονοπώλησε το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις μεταξύ πολλών εμπλεκομένων του χώρου του, λόγω της «κρυφής» σχέσης που είχε συνάψει με ανύπαντρη διοικητική υπάλληλο. Βέβαια στο τέλος δεν κατάφεραν να κρατήσουν και τόσο κρυφό τον έρωτά τους καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι μυστικές συναντήσεις τους έγιναν πασίγνωστες, ενώ το πληροφορήθηκε και η σύζυγός του η οποία του... έδωσε τα παπούτσια στο χέρι! Εκεί όπου εργάζονταν οι δυο τους προκλήθηκε τεράστιο σκάνδαλο και οι φήμες πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας. Αλλά ο ίδιος, προφανώς για να κάνει τα στόματα να κλείσουν αποφάσισε να μετακινήσει σε θέση προσωπικής του γραμματέως την «πέτρα του σκανδάλου», (αντί δηλαδή να την αποφύγει). Και πράγματι, από ένα σημείο και μετά το κατάφερε αφού αποφεύγονταν συζητήσεις γι' αυτό το θέμα στα πηγαδάκια.


Χωρισμός... «κεραυνός», πριν την Πράγα!


Όμως, πριν από λίγες εβδομάδες ήρθαν τα πάνω - κάτω. Και αυτό διότι η ερωμένη του ανακοίνωσε ότι ήθελε να διακόψουν την ερωτική τους σχέση, εξέλιξη που τον αιφνιδίασε και τον έκανε να χάσει ακόμα και τη διάθεσή του στη δουλειά, αφού, όπως λένε συνεργάτες, είναι σε... «μαύρα χάλια»! Και όλα έγιναν ενώ ο ίδιος είχε κανονίσει ακόμα και ρομαντικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι για δύο, στην Πράγα. Μόνο που τον... πρόλαβαν οι εξελίξεις.


Άλλος παντρεμένος ο αντίζηλος;


Και ποιο είναι το ακόμα χειρότερο; Ότι η ίδια μάλλον αποφάσισε να χωρίσουν επειδή εδώ και λίγο καιρό συναντιέται με επιχειρηματία. Και μάλιστα με πρόσωπο του οποίου το όνομα είχε ακουστεί εξ αρχής από κάποιους οι οποίοι ισχυρίζονταν πως διατηρούσε παράλληλες σχέσεις. Λέγεται πως και ο συγκεκριμένος ήταν παντρεμένος. Φαίνεται όμως ότι μη μπορώντας να την χάσει προτίμησε να εγκαταλείψει το σπίτι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου