Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

"Εφυγε" από τη ζωή ο Σπύρος Τσικριτσής


Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας ο Σπύρος Τσικριτσής, πατέρας της Πατρινής συναδέλφου δημοσιογράφου Αφροδίτης Τσικριτσή.


Ο Σπύρος Τσικριτσής ευτύχησε να αποκτήσει με την αγαπημένη του σύζυγο Ελένη τρία παιδιά. Την Ζωγραφία Τσικριτσή Τακουμάκη, τον Γρηγόρη Τσικριτσή που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και την Αφροδίτη δημοσιογράφο.


Ήταν μαχητής της ζωής, και από νεαρός, τη δεκαετία του 1960 μαζί με τη σύζυγό του μετανάστευσε στην Ελβετία, όπου και εργάστηκαν σκληρά.


Το 1975 επέστρεψε στην Πάτρα, όπου δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του εμπορίου ποτών και αναψυκτικών


Ευτύχησε στη διάρκεια της ζωής του να δει τα παιδιά του παντρεμένα. Την Ζωγραφία με τον Χρήστο Τακουμάκη, τον Γρηγόρη με την Μάντω Σπηλιοπούλου και την Αφροδίτη με τον Δημήτρη Σπυρόπουλο και να αποκτήσει έξι εγγόνια στα οποία αφιέρωσε τη ζωή του μαζί με τη σύζυγό του.


Ο Σπύρος Τσικριτσής, πάλεψε γενναία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος, αλλά δεν τα κατάφερε στην ύστατη σκληρή μάχη της ζωής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου