Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η γυναικολόγος… την κάρφωσε στον άνδρα της! Είχε κονδυλώματα! Γνωστή οικογένεια


Της κακομοίρας έγινε σε γυναικολογικό ιατρείο της Πάτρας όταν η γιατρός «κολλητή» συναδέλφου της ενημέρωσε τον ενδιαφερόμενο για τα... κακώς κείμενα στο σεξουαλικό όργανο της συζύγου του!


Πρόκειται για σύζυγο γνωστού γιατρού η οποία επισκέφθηκε την γυναικολόγο της καθώς είχε παρατηρήσει «ασυνήθιστα» συμπτώματα στην κολπική περιοχή. Η γιατρός την εξέτασε, και διαπίστωσε πως... είχε κονδυλώματα λόγω του ιού HPV. Της εξήγησε πως αυτό δεν ήταν κάτι απλό, πως μεταδίδεται με την σεξουαλική επαφή και πως... θα έπρεπε να ενημερώσει και τον σύζυγό της.


Επειδή όμως... δεν την εμπιστευόταν (πως θα γίνει η ενημέρωση) αποφάσισε να τηλεφωνήσει μόνη της στον συνάδελφό της ιατρό!


Εκείνος έπεσε από τα σύννεφα, ενώ ρώτησε την γυναικολόγο πότε έχει κλειστεί ραντεβού για θεραπεία! Και ενώ η γυναίκα του ετοιμαζόταν να υποβληθεί στην θεραπεία ξαφνικά είδε τον μαινόμενο σύζυγο μέσα στο ιατρείο!


Στην κυριολεξία τα έκανε.... γυαλιά καρφιά! Η «ερωτιάρα» σύζυγος του γιατρού ακόμη... τρέχει για να γλιτώσει από τη μανία του. Όχι τίποτε άλλο αλλά ο άνδρας ήταν βέβαιος πως και εκείνος είχε κολλήσει τον ιό και θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τα κονδυλώματα με λέϊζερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου