Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ ποιοι πήγαν σε σύσκεψη Καραμανλικών στην Πάτρα


Σύσκεψη Καραμανλικών στελεχών πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο Patra Palace στην Πάτρα με θέμα το μέλλον της δεξιάς παράταξης στην περιοχή και όχι μόνο. Την σύσκεψη συγκάλεσαν οι Νίκος Οικονομόπουλος και Θεόδωρος Γιοβάνης.


Στόχος, λένε οι πληροφορίες, είναι η δημιουργία ενός νέου πυρήνα ο οποίος θα διαδραματίσει ρόλο σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, φιλοδοξώντας να προετοιμάσει την επόμενη μέρα στο κόμμα, και σε συνεργασία με άλλους πυρήνες, ανά τη χώρα, να πάρει το μέλλον της ΝΔ στα χέρια του.


Στο στόχαστρο αναμένεται να μπει και η δημοιτκή παράταξη Χριστόπουλου καθώς εκτιμάται ότι η αντιπολιτευτική της στάση είναι κάτι παραπάνω από χαλαρή, με αποτέλεσμα, όπως εκτιμούν οι διοργανωτές, η δημοτική αρχή παρά τα τραγικά λάθη να κάνει περίπατο.


Μεταξύ άλλων, είχαν προσκληθεί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας Γιάννης Μάκκας, ο βουλευτής του νομού Ανδρέας Κατσανιώτης, ο πρώην βουλευτής του κόμματος στην Αχαϊα Θανάσης Νταβλούρος, ο δημοτικός σύμβουλος Νικος Οικονομόπουλος, ο πολιτευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, οι Σπύρος Πολίτης, Θεόδωρος Γιοβάνης, Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, Παύλος Μαρινάκης, Μαριάννα Σταματιάδου, Γιώργος Κεπενός κ.α.


Πάντως, οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπερνούν τους 30, καθώς είχαν κληθεί επιλεκτικά πρόσωπα, μιας και η συνεδρίαση είναι κλειστή.


Παρόντες μεταξύ άλλων είναι οι: Παύλος Μαρινάκης, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Λεωνίδας Θωμάς, Θεόδωρος Γιοβάνης, Νίκος Οικονομόπουλος, Χρόνης Παπαδημητρίου, καθώς και οι κύριοι Μανέτας, Πυλαρινός, Τζαβέλας, Νασιόπουλος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου