Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Δείτε τι σούρνει ο Τριανταφυλλόπουλος στον Κατσανιώτη


Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Κατσανιώτη εξαπέλυσε ο πολιτευτής του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, κατηγορώντας τον «αραλίκι» και άγνοια των θεμάτων και προβλημάτων της περιοχής.


Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος με άρθρο του  αναφέρεται στην περίπτωση της Πατρών-Πύργου, όπου ο βουλευτής της ΝΔ δεν πήρε θέση. Συγκεκριμένα αναφέρει το στέλεχος του κόμματος για τον Ανδρέα Κατσανιώτη:


Είναι άκρως θλιβερό,ακόμα και κοινοβουλευτικοί εκφραστές της Ν.Δ στην Αχαία,να εκφράζουν δημόσια την άγνοιά τους για το μείζον αυτό θέμα,δηλώνοντας ευθαρσώς πως..."θέλουν να ενημερωθούν από τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ για...ν' αποκτήσουν ιδίαν αντίληψη του θέματος"!


Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος βάλει ευθέως κατά του βουλευτή με άκρως απαξιωτικές εκφράσεις , ζητώντας του να «στρωθεί στη δουλειά», γιατί προς το παρόν καταγράφει «εκκωφαντική σιωπή».


 


Μας ..."έχουν πάρει φαλάγγι" κι όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν κάποιοι "νεόκοποι" αιρετοί της Ν.Δ, τόσο το καλύτερο για όλους. Άλλωστε, θα πρέπει να καταλάβουν ότι η αντιπολίτευση δεν προσφέρεται για... "αραλίκι", αλλά απαιτεί συνευθύνη, αγώνες και "μάχες"...από την Αχαία για την Αχαία κι όχι κάνοντας "υψηλή πολιτική και δημόσιες σχέσεις" στα "πολιτικά σαλόνια" της πρωτεύουσας", καταλήγει ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.


Μετά από αυτή την καταιγιστική επίθεση αναμένεται τόσο η αντίδραση του Ανδρέα Κατσανιώτη, όσο και της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.


Πάντως ο βουλευτής  Ανδρέας Κατσανιώτης ,αρκέστηκε μόνο να πεί: Δεν ασχολούμαι με το θέμα...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου