Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Αυτή η πεθερά από την Πάτρα... είναι ψώνιο! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ


Γνωστή πατρινή, σύζυγος «επώνυμου» και γνωστού για τους πύρινους λόγους του επίσης πατρινού, παρουσιάζει τον γαμπρό της (σύζυγο της κόρης της) ως γιατρό...! Η στάση της αυτή έχει γίνει αντικείμενο χλεύης από πολλούς ανθρώπους του οικογενειακού αλλά και του φιλικού της περιβάλλοντος, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο εν λόγω... κύριος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που η πεθερά «εμφανίζει»!


Φαίνεται λοιπόν πως η ακατανόητη τάση μεγαλομανίας προκάλεσε το ψέμα! Ισως και η περαιτέρω ανάγκη για κοινωνική αποδοχή κάτι που πολλοί επιζητούν με θεμιτά, αλλά και με αθέμιτα μέσα...!


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γαμπρός όχι μόνο δεν έχει πτυχίο γιατρού αλλά δεν έχει περάσει καν από την πόρτα του Πανεπιστημίου. Απλά εργάζεται σε παραϊατρικό επάγγελμα!


Ο νεαρός δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και φυσικά ο ίδιος δεν κρύβει το επάγγελμά του. Όμως φαίνεται πως έμπλεξε με οικογένεια «ψηλομυτών» που θεωρούν ότι είναι... «ταπεινής καταγωγής»! Και ενώ είναι ένα παλικάρι - «μάλαμα» με την συμπεριφορά τους τον έχουν κάνει... ρεζίλι! Ο νεαρός γνωρίζει τα πάντα σε σχέση με την συμπεριφορά της πεθεράς και όπως είναι αναμενόμενο... ξεσπά στην γυναίκα του! Στην κυριολεξία «τα έχει παίξει»! Όσο όμως και αν έχει προσπαθήσει να συνετίσει την πεθερά... δεν τα έχει καταφέρει! Απομένει να δούμε και κατά πόσο θα γίνει πιεστική η κόρη προς την μητέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου