Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Επεσε άγριο ξύλο στην οδό Ερμού


Αγριο ξύλο έπεσε προ ημερών στην οδό Ερμού με δράστες... ανήλικους! Οι οποίοι φαίνεται πως έχουν συστήσει συμμορία, στοχοποιούν τα υποψήφια θύματά τους και «τα σπάνε στο ξύλο» ... για να κάνουν πλάκα!


Το γεγονός έχει επαναληφθεί αρκετές φορές ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων η δράση των νεαρών επεκτάθηκε και στο κέντρο (και όχι μόνο στη συνοικία τους).


Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στην οδό Ερμού μας περιγράφει τι ακριβώς συνέβη: «Έλαβα μια καταγγελία σήμερα το πρωί από 2-3 γονείς που μου είπαν ένα περίεργο περιστατικό που λαμβάνει χώρα εδώ και λίγες μέρες στην Πάτρα. Παρέες 3-4 ατόμων επιτίθενται σε παιδιά γυμνασίων. Περνούν δίπλα τους, τα σκουντάνε επιδεικτικά και όταν αυτά τους ζητήσουν τον λόγο, τότε τους επιτίθενται και πέφτει πολύ ξύλο. Το Σάββατο στην οδό Ερμού έπεσε ξύλο μεταξύ μαθητών. Μάλιστα λέγεται πως είναι όλοι ανήλικοι και υπάρχει και ένας μεγαλύτερος στην παρέα»!


Τέτοιου είδους περιστατικά μπορεί να φαίνονται «ασήμαντα» όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι που μπορεί να φθάσουν τα μέλη της συμμορίας αν συναντήσουν μεγαλύτερη «αντίσταση» από το θύμα τους.


Οι γονείς έχουν ενημερώσει την Αστυνομία, ωστόσο ο εντοπισμός της συγκεκριμένης ομάδας φαντάζει δύσκολος, αφού δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ταυτότητά τους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου