Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πρόσωπο - έκπληξη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Δημαρά


Την υποψηφιότητα του πολιτιστικού συμβούλου του Φεστιβάλ Πάτρας, κ. Ανδρέα Ανδιόπουλου, ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» του Δημάρχου Πατρέων και εκ νέου υποψηφίου, κ. Γιάννη Δημαρά.


Ο κύριος Δημαράς συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο στο Δημαρχιακό μέγαρο, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα θέματα του πολιτισμού.


Αμέσως μετά την συνάντηση ο υποψήφιος δημτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Ανδριόπουλος δήλωσε τα ακόλουθα:


«Στην οικογένεια που μεγάλωσα, η προσφορά στην πόλη δεν θεωρείται κάτι που γίνεται κατ’ εξαίρεση. Για εμάς, είναι αυτονοήτο καθήκον. Μέσα από κοινωνικές δράσεις, μέσα από τις εκδηλώσεις μας και τους θεσμούς διδάχτηκα την αξία της συμμετοχής και γεύτηκα, εδώ και πολλά χρόνια, την ικανοποίηση της προσφοράς.


Συνεπής στην παράδοση και την φιλοσοφία της οικογένειας μου και οπλισμένος με την εμπειρία 33 χρόνων ενασχόλησης με τα πολιτιστικά πράγματα της Πάτρας, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά για κοινή πορεία.


Η δεύτερη και πλήρης θητεία του Γιάννη Δημαρά, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει αφετηρία μίας νέας εποχής για την Πάτρα. Με νέα φιλοσοφία, νέο ήθος και ριζική αλλαγή της εικόνας της πόλης μας.


Έχω την πεποίθηση ότι ο Πολιτισμός είναι το μεγάλο μας όπλο, γιατί η Πάτρα πάντα ήταν η μεγάλη Πολιτιστική Μητρόπολη του Νότου. Το όπλο αυτό, μέχρι στιγμής, μας έχει προκαλέσει πολλά τραύματα. Είναι καιρός ο Πολιτισμός να δώσει την εκκίνηση για την δημιουργική επανάσταση της Πάτρας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου