Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Είναι Πατρινός, ταξιδεύει όλον τον κόσμο και ζητά χρήματα για να συνεχίσει τα ταξίδια του

«Αν ζητούσα από τον καθ’ ένα το ελάχιστο που μπορεί να μου δώσει, τόσο που δεν θα τον ένοιαζε και να το χάσει,  θα συγκέντρωνα ένα σημαντικό ποσό για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Άλλωστε και ‘γω θα μπορούσα να δώσω το ελάχιστο σε κάποιον έστω μια φορά». 
 
Ο Άγγελος Νικολόπουλος με τη βοήθεια των κοινωνικών δικτύων, έβαλε αυτή τη σκέψη σε εφαρμογή. Το αίτημά του μπορείτε να το δείτε και να το εκπληρώσετε στο παρακάτω link. http://www.gofundme.com/8knsj0
Η περίπτωση του Άγγελου όμως δε σταματά εδώ. Έχει και ανταπόδοση.
Ο Άγγελος, για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι μουσικός και καλλιτέχνης γενικώς και υπόσχεται να επιστρέψει από τα ταξίδια της ζωής του με μουσικές που θα έχει δημιουργήσει σε κάθε ενδιαφέροντα σταθμό. Αυτό άλλωστε κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στα μέχρι τώρα ταξίδια του τα οποία δεν είναι και λίγα.
 
Άγγελος Νικολόπουλος

Από νεαρή ηλικία έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε συμμετέχοντας σε διάφορα γκρουπ.
(“Delights” 1970κάτι, “RDR” 1980κάτι). Αργότερα, το 1983 κυκλοφόρησε με το όνομα “Los Angelo” το πρώτο του single (σε βινύλιο τότε), που έχει τίτλο “Ego trips” (“Ταξίδια στο Εγώ” σε ελεύθερη μετάφραση). Είχε ήδη ταξιδέψει σχεδόν σε όλη τη Δυτική Ευρώπη με μια κιθάρα και οτοστόπ.

Los Angelo

Άγγελος Νικολόπουλος

Μετά έζησε για χρόνια στη Νέα Υόρκη ενώ ταξίδευε τακτικά, …προς την Ελλάδα και άλλους προορισμούς.
Έπειτα από χρόνια, επιστρέφοντας στην Πάτρα, συναντήθηκε με παλιούς του φίλους, μπαινόβγαινε στα studio και επεξεργαζόταν ηχογραφήσεις που είχε συγκεντρώσει από τα ταξίδια του στην Αφρική, τις Ινδίες, τις Αραβικές χώρες και αλλού. Σε ένα τέτοιο διάλειμμα μεταξύ ταξιδιών, έγραψε μαζί με τον Γιώργο Σμυρίλιο το «Φεύγω – φεύγω», ένα κομμάτι σατυρικό που συμπεριελήφθη στη συλλογή KARNAVALERIA 2 (Hit Factory, Πάτρα,1998) και άλλο ένα σατυρικό τραγούδι, το «Είμαι μια χαρά»    που συμπεριελήφθη στη συλλογή SATYRIZE 0.0.0.1. (Carnival Music Fastival, Πάτρα, 2006).

Carnival Music Festival

Άγγελος Νικολόπουλος





Τα τελευταία πέντε χρόνια ταξιδεύει στις χώρες της Δυτικής Αφρικής. Έχει ήδη ζήσει σε 15 χώρες αυτής της περιοχής, ερχόμενος πάντα σε επαφή με ντόπιους μουσικούς με τους οποίους και συνεργάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου