Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Σταύρωσαν δημόσια δύο Σύριους αντάρτες

Σοκάρουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν Ισλαμιστές εξτρεμιστές στη Συρία να έχουν σταυρώσει δημόσια δύο αντάρτες ως αντίποινα σε επίθεση με χειροβομβίδα εναντίον συντρόφων τους.


syria.jpg


Όπως ανακοίνωσαν οι εξτρεμιστές, μέχρι στιγμής έχουν εκτελέσει επτά κρατούμενους, οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση που έγινε στις αρχές του μήνα στην κοιλάδα του Ευφράτη.


Οι φανατικοί ισλαμιστές που ανήκουν στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ, από την οποία έχει κρατήσει τις αποστάσεις της και η ίδια η Αλ Κάιντα, έγραψαν στο Twitter:


syria2.jpg


«Πριν από δέκα μέρες αντάρτες που επέβαιναν σε μια μηχανή έριξαν μια χειροβομβίδα εναντίον ενός μαχητή της οργάνωσής μας. Ένας πολίτης ακρωτηριάστηκε κι ένα παιδί έχασε τη ζωή του, Αμέσως οι μαχητές μας έστησαν οδοφράγματα και κατάφεραν να συλλάβουν τους ενόχους».


syria3.jpg


Οι αντάρτες φαίνονται στις φωτογραφίες να έχουν ξυλοκοπηθεί άγρια. Τα μάτια τους είναι δεμένα και οι εκτελεστές τους, τους έχουν σταυρώσει και πάνω τους έχουν βάλει μεγάλα χαρτόνια που γράφουν ότι τα θύματα ήταν δολοφόνοι.
syria4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου