Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της συζύγου του Πατρινού γιατρού-Την είχαν «σιδερώσει» οι κακοποιοί


Ήταν Μάρτιος του 2014, όταν το πανελλήνιο συγκλονιζόταν από μια φρικιαστική είδηση, καθώς ληστές είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία γνωστού δερματολόγου στη Φιλοθέη και είχαν υποβάλει τον ίδιο και τη σύζυγό του σε μεσαιωνικά βασανιστήρια, καθώς τους έκαιγαν με πυρακτωμένο σίδερο! Ο γνωστός δερματολόγος με καταγωγή από την Πάτρα και πρώην διευθυντής σε ιδιωτική κλινική έβλεπε τους τρεις ληστές που είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία του στα βόρεια προάστια να προκαλούν σοβαρά εγκαύματα στην 55χρονη σύζυγό του, καθώς την έκαιγαν με το πυρακτωμένο οικιακό ατμοσίδερο στην κοιλιακή χώρα και στα μπράτσα, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα!


 


Τότε οι κακοποιοί είχαν αρπάξει 2.000 ευρώ, 1.500 δολάρια ΗΠΑ και είχαν εγκαταλείψει τα θύματά τους δεμένα και τη γυναίκα αβοήθητη με βαριά εγκαύματα που της είχαν προκαλέσει με το σίδερο. Έναν μήνα μετά, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας ήταν σε θέση να ανακοινώσουν τη σύλληψη ενός Γεωργιανού, ο οποίος συμμετείχε εκείνο το βράδυ στη σπείρα των αδίστακτων κακοποιών που είχαν βασανίσει άγρια την 55χρονη σύζυγο του γνωστού δερματολόγου. Όλοι είχαν πιστέψει έπειτα από αυτή τη σύλληψη πως ο τρόμος στα βόρεια προάστια είχε λάβει τέλος, μέχρι που ήρθε η εισβολή στη μονοκατοικία του γνωστού δικηγόρου και τα νέα βασανιστήρια μεσαιωνικού τύπου, στα οποία υπέβαλαν τον ίδιο μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των ανήλικων παιδιών του. Όπως όλα δείχνουν, τα ασύλληπτα μέλη της άγριας συμμορίας δημιούργησαν μια νέα σπείρα.


Το νέο χτύπημα της «συμμορίας με το σίδερο», με θύματα την οικογένεια των δικηγόρων στους Θρακομακεδόνες, «ξύπνησε» εφιαλτικές μνήμες και στην οικογένεια του γνωστού δερματολόγου που είχε γίνει στόχος της πριν από τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι της στη Φιλοθέη. Τότε τα ανθρωπόμορφα κτήνη είχαν κάψει με το πυρωμένο σίδερο τη σύζυγο του γιατρού.


«Χρειάστηκαν αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα που της προκάλεσαν οι ληστές... Την είχαν κάψει σε πολλά σημεία του σώματος για να αποκαλύψει πού είχαμε χρήματα!» αποκαλύπτει ο γιατρός που βίωσε το μαρτύριο της συζύγου του χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, αφού οι εισβολείς τον είχαν ακινητοποιήσει και τον υποχρέωναν να παρακολουθεί δεμένος τον βασανισμό της γυναίκας του.


 


«Ευτυχώς η κατάστασή της έχει βελτιωθεί πάρα πολύ» προσθέτει, αλλά διευκρινίζει ότι η φρικτή εμπειρία που έζησαν στα χέρια των ανθρωπόμορφων τεράτων τους έχει σημαδέψει. Η είδηση ότι μία άλλη οικογένεια υπέστη τα ίδια έκανε ακόμη πιο έντονη την ανησυχία τους: «Έχουμε χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο μας από τότε και τώρα μαθαίνουμε ότι εξακολουθούν να δρουν... Εύχομαι να τους πιάσουν για να βρούμε την ηρεμία μας και εμείς και τα άλλα θύματά τους» λέει ο δερματολόγος, ο οποίος έχει θητεύσει σε κορυφαίες θέσεις δημόσιων και μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου