Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μπήκε μέσα σε υπηρεσία του Δήμου και αποκάλεσε γαϊδούρα, σιχαμένη και καθίκι, εργαζόμενη! Χαμός με συνεργάτιδα που.... είχε συμβάσεις χιλιάδων ευρώ


Η συνεργάτιδα του Δήμου που προ δεκαπέντε ημερών προκάλεσε έντονο επεισόδιο στον Δήμο γιατί όπως υποστηρίζει... δεν έχει πληρωθεί, έδρασε και πάλι. Μόνο που αυτή τη φορά... ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια φθάνοντας στο σημείο να βρίζει εργαζόμενους επειδή... δεν της έδιναν τα λεφτά της (λες και οι εργαζόμενοι διαχειρίζονται τα ταμεία και λαμβάνουν αποφάσεις).


Η συνεργάτιδα του Δήμου έχει σύμβαση 16.000 ευρώ όμως από τον Δήμο δεν έχει δοθεί εντολή  έτσι οι εργαζόμενοι... δεν μπορούν να την πληρώσουν.


Φαίνεται πως η συγκεκριμένη κυρία φοβάται πως... με την άφιξη Πελετίδη θα αλλάξουν πολλά στον Δήμο και τρέχει και δεν φτάνει! Μόνο που έχει ανοίξει το στόμα της και... κατηγορεί Θεούς και δαίμονες επειδή ο Δήμος της οφείλει... 2000 ευρώ (έχει λάβει 14.000 ευρώ). 


Έτσι το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης και ενώ ήδη είχαν προηγηθεί επεισόδια με εργαζόμενους, υπεύθυνο του φορέα με τον οποίο έχει τη σύμβαση και τον ίδιον τον Δήμαρχο... επισκέφθηκε και πάλι, και μάλιστα μαινόμενη τον χώρο της εν λόγω δημοτικής υπηρεσίας. Και έγινε το έλα να δεις όταν οι εργαζόμενοι... αρνήθηκαν να την πληρώσουν. Αποκάλεσε συγκεκριμένη εργαζόμενη «γαϊδούρα» και «σιχαμένη» και όλους τους άλλους που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο γραφείο... καθίκια! Οι εργαζόμενοι ήσαν ευγενικοί (παρ' όλα αυτά) και προσπάθησαν να την καθησυχάσουν, όμως εκείνη έκανε σαν... ταύρος εν υαλοπωλείο! Τελικά έφυγε... βρίζοντας!


Το «χρονικό»
Το πρώτο «επεισόδιο» με την εν λόγω κυρία είχε συμβεί στο Δημαρχείο. Εκεί «εντόπισε» δημοτικό παράγοντα, τον σταμάτησε και του είπε με προκλητικό τρόπο «θέλω τα λεφτά μου» (ξεχνά βέβαια ότι μέχρι πρότινος ούτε υπογεγραμμένη σύμβαση δεν είχε). Όπως απεδείχθη ο Δήμος της είχε καταβάλει τις 14.000 ευρώ και της όφειλε... 2000 ευρώ!


Μέχρι και τον Δήμαρχο έφθασε η χάρη της, από τον οποίον ζήτησε επίσης επιτακτικά την εξόφληση της. «Πως κάνεις έτσι;» της είπε ο κ. Δημαράς, λέγοντάς της όμως πως... δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να την εξοφλήσει!


Η κυρία «τα πήρε στο κρανίο»! Είχε φθάσει και πάλι στην υπηρεσία με την οποία συνεργαζόταν έφθασε και τα έβαλε με τους υπαλλήλους! «Εγώ φταίω που σας υποστήριξα» έλεγε και ξανάλεγε ενώ τα έβαλε μέχρι και με πολίτες της Πάτρας, δουλειές των οποίων είχαν πληρωθεί. «Μα θα πληρώνετε αυτούς και όχι εμένα»; έλεγε. Η συμπεριφορά της έχει κάνει ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση στον πολιτικό προϊστάμενο της υπηρεσίας, αλλά και στον ίδιο τον Δήμαρχο. Μάλιστα ο πρώτος έφθασε σε σημείο να σχολιάζει αρνητικά τις κινήσεις της, αφού σίγουρα δεν έχασε, αντίθετα κέρδισε χρήματα από τον Δήμο Πατρέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου