Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πατρινή.... μήνυσε τη μάνα της


Θα πρόκειται ίσως για τη μοναδική υπόθεση στα δικαστικά χρονικά πανελληνίως, που ...κόρη θα έχει μηνύσει τη μάνα επειδή την καταχρέωσε στις τράπεζες! Όλα αυτά εάν και εφόσον η 35 κόρη πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες εναντίον της μητέρας της αφού διεκδικώντας την απαλλαγή της από οφειλές άνω των 200.000 ευρώ προς διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.


Σύμφωνα με το ιστορικό, η χήρα μητέρα της 35χρονης προσπαθούσε να τα φέρει βόλτα αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες, ενώ από τότε που έχασε τον άνδρα της, και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία, δεν είχε κανέναν να την βοηθήσει.


Εντελώς Μονή και με έναν πολύ μικρό μισθό από τις διάφορες δουλειές που έκανε κατά καιρούς, σαν απλή υπάλληλος, επεδίωκε να εξασφαλίσει τα απολύτως απαραίτητα για την ίδια και την κόρη της,


Στις ...καλές εποχές της οικονομίας, τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα και για την ίδια, και άποψη δουλειάς και οικονομικά. Απέκτησε όμως μεγαλύτερες βλέψεις και στόχους από τις δυνατότητες της και μπήκε στο χορό των επιχειρήσεων τολμώντας ένα δικό της επαγγελματικό βήμα με τη δημιουργία μικρής εμπορικής επιχείρησης.


Για να το κάνει αυτό πήρε δάνειο από τράπεζα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά κι έτσι υποχρεώθηκε να πάρει άλλο δάνειο για να πληρώνει τις δόσεις του πρώτου. Μετά κι άλλο δάνειο, για να πληρώνει τις δόσεις του δεύτερου και τέλος χρησιμοποιήσει και κάμποσες πιστωτικές κάρτες.


Το θέμα είναι ότι πολλές από αυτές τις κινήσεις τις εκανε στο όνομα της ενήλικης τότε κόρης της η οποία είχε στο μεταξύ ξεκινήσει να εργάζεται και να κάνει δική της φορολογική δήλωση, με υψηλότερες αποδοχές από αυτές της μητέρας.


 


Απηύδησε η κόρη και κάνει μήνυση στη μάνα!


Τα χρόνια πέρασαν, η μάνα όχι μόνο δεν ξεχρέωσε αλλά οι οφειλές την πελαγώσει και το αποτέλεσμα είναι οτι τώρα η κόρη ειναι εκείνη που φαίνεται οφειλέτες και μάλιστα με χρέη που ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ στο σύνολο, σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές τράπεζες.


Μην έχοντας άλλον τρόπο διεξόδου η κόρη, απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να αναζητήσει λύση. Και ήδη σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της μητέρας της, σε μια προσπάθεια να αποδείξει πως η ίδια ναι μεν φαίνεται οφειλέτης όμως ουδέποτε χρησιμοποίησε έστω και ένα ευρώ από όλα τα χρήματα που δανειακές επί της ουσίας η μητέρα της,


Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί η μήνυση αλλά ειναι ένα σενάριο που εξετάζεται. Αν όντως όμως κατατεθεί εντός των επόμενων ημερών, τότε σίγουρα θα πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό πανελλαδικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου