Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αρχισαν τα όργανα! ΔΕΙΤΕ τι απάντησε ο Πελετίδης στον Κούγια


Αρνητική φαίνεται να είναι, στην παρούσα φάση, η απάντηση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κώστα Πελετίδη στο αίτημα της ΠΑΕ Παναχαϊκή και του Αλέξη Κούγια να παραχωρηθεί στην ομάδα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο.


Ο κ. Πελετίδης απαντώντας χθες στο αίτημα της Παναχαϊκής αναφέρει, εν πρώτοις, ότι η παράταξη του δεν έχει ακόμη δικαιοδοσία ν' αποφασίζει για τις τύχες του Δήμου, ούτε να προβαίνει σε συμφωνίες και εμμέσως παραπέμπει τον κ. Κούγια στην απερχόμενη δημοτική αρχή και στον κ. Δημαρά.


Ωστόσο, στην συνέχεια της γραπτής απάντησης του προς την Παναχαϊκή ο κ. Πελετίδης, περιγράφοντας την πολιτική που η παράταξη του θα ακολουθήσει για την λειτουργία του Παμπελοποννησιακού Σταδίου αναφέρει:


 


"Για το Παμπελοποννησιακό στάδιο που κατασκευάστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού στον οποίο και ανήκει, η θέση μας είναι να αξιοποιηθεί προς όφελος της άθλησης του Πατραϊκού λαού και της νεολαίας, διεκδικώντας από την κεντρική εξουσία την απαραίτητη οικονομική επιχορήγηση για την χρησιμοποίηση του από τον ερασιτεχνικό – σωματειακό αθλητισμό και την ελεύθερη πρόσβαση του λαού και της νεολαίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου