Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Στο κέντρο της Πάτρας το νέο στέκι - κλαμπ του Ολυμπιακού


Στο κέντρο της Πάτρας, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Χαραλάμπη, στον πρώτο όροφο οικήματος, μεταφέρθηκαν πλέον τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς, τα μέλη του οποίου αποφάσισαν να «μετακομίσουν» από το χώρο που είχαν νοικιάσει από τον Δεκέμβριο του 2013 στη Βορείου Ηπείρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες  τα μέλη του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μετακομίσουν σε πιο κεντρικό σημείο, ενώ για να εξασφαλίσουν χρήματα για τις εργασίες που χρειάζονταν, ετοίμασαν και πωλούσαν σε φίλους και μέλη μπλουζάκια του κλαμπ της Πάτρας.


Έτσι, ο χώρος από χθες λειτουργεί κανονικά, με την Αστυνομία να είναι… επί ποδός, αφού σε αρκετά κοντινή απόσταση είναι το κλαμπ οπαδών του Παναθηναϊκού (Σαχτούρη και Κορίνθου), αλλά και αυτών του ΠΑΟΚ (στο κάτω μέρος της Γούναρη).


Το προηγούμενο στέκι του Ολυμπιακού στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου από την πρώτη ημέρα που είχε λειτουργήσει, είχε γίνει στόχος αγνώστων πάνω από πέντε φορές, μέχρι τη στιγμή που εξιχνιάστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, η ομάδα που έκανε αυτές τις επιθέσεις και αποτελείτο από οπαδούς του Παναθηναϊκού.


Να σημειωθεί πως ο χώρος που επέλεξαν είναι επί της λεωφόρου Γούναρη απέναντι από το Μαραγκοπούλειο, τον χώρο που πριν από περίπου ένα χρόνο επενέβη και έκλεισε η Αστυνομία και ο Δήμος, καθώς είχε γίνει κατάληψη από αντιεξουσιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου