Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Γυναίκα, θα είναι η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας


Γυναίκα θα είναι η διάδοχος του Κωνσταντίνου Μπουρδούλη, στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, είναι η τελική επιλογή του Κώστα Πελετίδη, που αναμένεται να την ανακοινώσει αύριο επίσημα, μαζί με τους Αντιδημάρχους του.


Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του dete.gr, ο νέος Δήμαρχος Πατρέων είναι αποφασισμένος να μειώσει τον αριθμό των Αντιδημάρχων του και να τους περιορίσει σε έξι από εννέα, που είναι σήμερα συνολικά.


Στην Αντιδημαρχία Οικονομικών, έχει «κλειδώσει» ο Παναγιώτης Μελάς, ενώ Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα τοποθετηθεί ο Δημήτρης Πελεκούδας, ενώ τον τομέα του αθλητισμού, πιθανόν να τον αναλάβει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.


Στην Αντιδημαρχία Έργων θα τοποθετηθεί ο Χρήστος Κορδάς, ενώ συναφή Αντιδημαρχία θα πάρει και ο Παύλος Στάμος, ενώ την ΔΕΥΑΠ θα αναλάβει οΑνδρέας Παπανικήτας.


 


Οι ίδιες πληροφορίες, λένε ότι ο Κώστας Πελετίδης έχει αποφασίσει να κρατήσει ο ίδιος την ευθύνη του Πολιτισμού, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να υπογραμμίσει τη σημασία και τη νέα φιλοσοφία που θέλει να προσδώσει η νέα Δημοτική Αρχή στον τομέα αυτό.


 Όπως είναι ευνόητο θα θέσει επικεφαλής στους φορείς του Πολιτισμού άλλους Δημοτικούς Συμβούλους, με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, να θεωρείται πιθανότατο ότι θα αναλάβει κάποιον σημαντικό τομέα, πιθανότατα στη Δημοτική Μουσική και το Δημοτικό Ωδείο.


 


Τις υπόλοιπες θέσεις, ο Δήμαρχος Πατρέων, λέγεται ότι θα τις  ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου