Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο αδελφός των "3" της Οβρυάς είναι αστυνομικός... και κατηγορεί αξιωματικούς για "στημένη επιχείρηση"


Αναστάτωση επικρατεί, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας μετά την επιχείρηση σύλληψης των πέντε μελών της οικογένειας (τρία αδέλφια και γονείς) στην Οβρυά, που κατηγορούνται μεταξύ άλλων εκβίαση, πλαστογραφία και οπλοκατοχή, με... φόντο και την επίθεση των αδελφών σε τρεις αστυνομικούς τραυματίζοντάς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλος της οικογένειας, ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί μάλιστα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, φέρεται να κατηγορεί τους συναδέλφους του και ιδίως τους αξιωματικούς που συμμετείχαν, πως «έστησαν» όλη αυτή την επιχείρηση, προκειμένου να στοχοποιήσουν, κυρίως, τα τρία αδέλφια.
Οι πέντε συλληφθέντες πάντως, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Αυτοφώρου Δικαστηρίου προκειμένου να δικαστούν, όμως ζήτησαν αναβολή και έτσι αφέθησαν ελεύθεροι, αφού η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την επόμενη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.
Να υπενθυμίσουμε πως τα πέντε μέλη της οικογένειας κατηγορούνται κατά περίσταση για τα αδικήματα της αντίστασης, της πλαστογραφίας, της οπλοκατοχής, της εκβίασης, της κατοχής κροτίδων και πυρομαχικών, της απρόκλητης πρόκλησης σωματικών βλαβών και της απείθειας σε βάρος αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου