Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Οι δραματικές στιγμές έξω από το σπίτι του Ανδρέα Βρη - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ LEPANTO - Tι είπε ο Γιάννης Πομώνης για το ζωντανό στην εκπομπή της Τατιάνας


Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί έξω από το σπίτι της οικογένειας, όπου σημειώθηκε το φονικό.

Φίλοι του δημοσιογράφου Ανδρέα Κων. Βρη βρέθηκαν στο σημείο για να του συμπαρασταθούν, μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο της συντρόφου του.

Ενδιαφέρον που μετατράπηκε σε ποτάμι συμπαράστασης στις δύσκολες ώρες που περνούσε.

Εκτός από άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος, επί τόπου βρέθηκε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι, φίλοι του Ανδρέα Κων. Βρη.

Σπαρακτικές στιγμές όταν βρέθηκε στο σημείο η μητέρα της κοπέλας, Ξανθούλα, που υποβασταζόμενη ρωτούσε να μάθει τι είχε συμβεί. Ο γιατρός Νεοκλής Γεωργόπουλος, γείτονας και φίλος της οικογένειας, προσπαθούσε να της δώσει κουράγιο στη σκληρή δοκιμασία που περνούσε. Εξίσου συγκινητικές στιγμές όταν στο σημείο βρέθηκε και ο αδερφός της άτυχης Ναταλίας, Ακης Βουτσινάς, γνωστός εργολάβος οικοδομών.

«Ανδρέα, κουράγιο» ήταν η παρότρυνση συγγενών και φίλων προς τον Ανδρέα Βρη.

«Την είδα χθες στο σούπερ-μάρκετ από μακριά. Προσπάθησα να πλησιάσω και να τη χαιρετήσω, αλλά λόγω της κίνησης στο κατάστημα δεν τα κατάφερα. Πού να ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπα» δήλωνε αποσβολωμένη γειτόνισσα.

Το σοκ για τον δημοσιογραφικό κόσμο ήταν μεγάλο, λόγω των δεσμών του θύματος. Και οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο σημείο κλήθηκαν σε ένα θλιβερό καθήκον: Από τη μια να καλύψουν το περιστατικό και από την άλλη να συμπαρασταθούν στις δύσκολες στιγμές που περνούσε ο συνάδελφος.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ LEPANTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου