Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ενα μικρό παιδί, χωρίς σπίτι, ρούχα και φαγητό έδωσε μάθημα ζωής στην Βικτωρία! Το συγκινητικό μήνυμα της δημοσιογράφου


"Αυτο το παιδι δεν έχει σπίτι, ρούχα, παπούτσια, φαγητο ή παιχνιδια... Μου έδωσε μάθημα ζωής... Εκτιμήστε οτι έχετε μωρε... Με φίλησε για ένα κουτί τσίχλες!!!"

Aυτό έγραψε η ανταποκρίτρια του Alpha στην Δυτική Ελλάδα Βικτωρία Δαράτου, στο πλαίσιο ρεπορτάζ σε μία οκταμελή οικογένεια που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα παράπηγμα στην Ηλεία.


Μετά τον Παναγιώτη, τη Χριστίνα και τα τρία παιδιά τους από τον Πύργο, που για έξι μήνες έζησαν κάτω από μια διαφημιστική πινακίδα, αλλά χάρη στη δημοσιότητα, κατάφεραν να βρουν στέγη και δουλειά, μια άλλη – μεγαλύτερη αυτή τη φορά – οικογένεια, εντοπίστηκε να επιβιώνει κάτω από εξαιρετικά άθλιες συνθήκες.

Ο Βασίλης Αβράμης, η σύζυγός του και τα έξι τους παιδιά, βρήκαν καταφύγιο όντας άστεγοι σε ένα ερειπωμένο παραλιακό «σπίτι» στο Επιτάλιο. Εκεί τους εντόπισαν και οι άνθρωποι της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» και χθες το πρωί τους προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη, κάνοντας παράλληλα μέσω του Τύπου έκκληση για βοήθεια ώστε να βρεθεί μια ασφαλής στέγη για την οικογένεια με τα έξι παιδιά, λίγο πριν ο χειμώνας και τα πρώτα τσουχτερά κρύα κάνουν την εμφάνισή τους.

Η Βικτωρία με τον εικονολήπτη της πήγαν σήμερα στο Επιτάλιο και προέβαλαν την ιστορία της οικογένειας. Εδωσε τσίχλες σε ένα μικρό και πήρε ανταμοιβή ένα φιλί! Το μήνυμά της στο facebook συγκίνησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου