Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Doctor sex στην Πάτρα! Γνωστός γιατρός έχει στο δωμάτιό του μπάρα... για sexy dancers


Γνωστός γιατρός της Πάτρας με «βίτσιο» τις όμορφες χορεύτριες πλήρωσε συνεργείο προ μερικών μηνών, για να του τοποθετήσουν στο σπίτι του, δίπλα από το κρεβάτι του… έναν στύλο σαν και αυτόν που χρησιμοποιούν οι σέξι γυναίκες στα μπαρ.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι μέσα από το σπίτι του γιατρού. Συνεργείο που αποτελείτο από ειδικούς στις σιδηροκατασκευές τοποθέτησαν με μαεστρία τον μεταλλικό στύλο ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα του επιστήμονα έτσι ώστε ο “doctor του sex” μετά το θέαμα… να προχωρά στην «πράξη»!

Ο στύλος είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός, έχει τοποθετηθεί με ασφάλεια από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, έτσι ώστε η κάθε χορεύτρια την οποία ο γιατρός προσκαλεί στο σπίτι του, να… φθάνει στα «ουράνια», να κάνει… ότι κόλπο έχει μάθει και στη συνέχεια αφού ο γιατρός την απολαύσει με τα μάτια, να ικανοποιήσει κάθε ερωτική του επιθυμία!

Η «παραγγελία» είναι αναμφισβήτητα πρωτότυπη! Δεν έχει πέσει άλλη φορά στην αντίληψή μας να καλείται συνεργείο για τοποθέτηση… στύλου για χορό, σε σπίτι!

Προφανώς ο γιατρός έχει τέτοια λατρεία με το συγκεκριμένο είδος ερωτικού καλέσματος που προκειμένου να βρίσκεται συχνά σε κάποιο μπαράκι για να το απολαμβάνει, προτίμησε να πληρώσει για να εξασφαλίσει την κατ’ οίκον πραγματοποίηση της αγαπημένης του συνήθειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου