Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αθώοι οι δύο Πατρινοί για την υπόθεση του Αλέξη Φράγκου - "Τα λάθη διορθώνονται, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί" δήλωσε ο Τάσος!


Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο γνωστός πυγμάχος και μέλος των Εθνικών και Ολυμπιακών Ομάδων Τάσος Μπερδέσης, καθώς και η τέως Μις Ελλάς Διονυσία Κουκίου.

Οι Μπερδέσης και Κουκίου είχαν κατηγορηθεί τον περασμένο Μάιο για υπόθαλψη εγκληματία. Ειδικότερα, κατηγορήθηκαν ότι παρείχαν στέγη και κάλυψη, στον Αλέξη Φράγκο, ο οποίος είχε δολοφονήσει στην Πάτρα δύο άτομα που θεωρούσε ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς για τη δολοφονία του αδελφού του Κώστα.

Η υπόθεση με τις αλλεπάλληλες δολοφονίες είχε συγκλονίσει την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι Μπερδέσης – Κουκίου, καθώς και τρία άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη τη βραδιά στο σπίτι αγνοούσαν την εμπλοκή του Αλέξη Φράγκου καθώς και ότι καταζητείτο.

«Πιστεύω ότι ήταν μία κακή στιγμή. Τα λάθη διορθώνονται. Από δω και πέρα πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί», δήλωσε ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης μιλώντας για την αθώωσή του. Παράλληλα αποκάλυψε ότι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με κουμπάρο τον δικηγόρο του, Σ. Κεχαγιόγλου.

Ο δικηγόρος των πέντε αθωωθέντων Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε τα εξής:

«Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την αθώωση των εντολέων μου την οποία θεωρούσα βέβαιη από την πρώτη στιγμή που κατηγορήθηκαν. Η Δικαιοσύνη κρίνει με βάση αδιάσειστες αποδείξεις και όχι με εικασίες, υποθέσεις και αβάσιμα συμπεράσματα.

Τέλος, όσον αφορά ειδικότερα τον Τάσο Μπερδέση η τωρινή, για πολλοστή φορά, αθώωσή του αποδεικνύει ότι αυτοί που τον στοχοποίησαν μέσα στα χρόνια απέτυχαν για μία ακόμη φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου