Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Για τα παιδάκια δεν έβαζαν φανάρι... αλλά έβαλαν για το LIDL! Θα ταλαιπωρούνται όσοι κατεβαίνουν την Ελευθερίου Βενιζέλου... για να εξυπηρετούνται οι Γερμανοί! Ποιος υπέγραψε από την Περιφέρεια; Μήπως πρέπει να ειδοποιηθεί ο Ρακιντζής;

Αυτό και αν είναι σκάνδαλο. Τουλάχιστον ηθικό! Τον Οκτώβριο κάτοικοι της περιοχής των εργατικών κατοικιών του Ψαροφαϊου συγκέντρωσαν υπογραφές και κατέθεσαν αίτημα προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, πάνω από το ύψος της Ακρωτηρίου. Και τούτο διότι η συνοικία έχει κοπεί στην μέση, με αποτέλεσμα ακόμη και μαθητές να είναι αναγκασμένοι καθημερινά να διασχίζουν κάθετα τον δρόμο και να πηδούν τα κάγκελα δύο φορές την ημέρα πηγαίνοντας στο σχολείο, οι δε ηλικιωμένοι για να εκκλησιαστούν πηδούν πάνω από τις μπάρες με κίνδυνο για την ίδια τους την ζωή!
Η ΕΥΔΕ ΜΕΔΕ απάντησε αρνητικά στο αίτημά τους.
Όταν όμως το ίδιο θέμα τέθηκε λίγο αργότερα από την πολυεθνική εταιρεία LIDL, υποκατάστημα της οποίας στεγάζεται λίγα μέτρα πιο κάτω από την Ακρωτηρίου επί της Βενιζέλου, οι υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν. Η ΕΥΔΕ ΜΕΔΕ σύμφωνα με τον προϊστάμενό της κ. Λάμπρου αρνήθηκε να βάλει φανάρια, όμως τα έβαλε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Μάλιστα τις εργασίες για την τοποθέτηση φαναριού τις πλήρωσε... η LIDL!
Ο φωτεινός σηματοδότης που ετοιμάζουν, παρότι βρίσκεται σε στροφή, παρότι απέχει ελάχιστα μόνο μέτρα από την Ακρωτηρίου (όπου βρίσκεται ο κεντρικός κόμβος), είναι απολύτως σαφές ότι εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες της πολυεθνικής LIDL! Ο ίδιος ο κ. Λάμπρου δήλωσε στον Max Fm πως η τοποθέτηση φαναριού σε απόσταση 100 μέτρων από την Ακρωτηρίου θα δημιουργεί... κομφούζιο και θα καθυστερεί εξαιρετικά η ροή των αυτοκινήτων. 
Κάτοικοι δηλώνουν πως το ζήτημα είναι πολύ περίεργο. Και ζητούν παρέμβαση του κ. Ρακιντζή για να διερευνηθούν πτυχές και λεπτομέρειες αυτής της ιστορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου