Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Καιρός να γκρεμίσουμε το "τείχος" στην Πάτρα




Επειδή ξεκίνησε και πάλι συζήτηση για το Παράρτημα (με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου) έχουμε να πούμε τα εξής:

1. Ο Δήμος δεν έχει ούτε ευρώ, αλλά ούτε και έτοιμο σχέδιο για την αξιοποίησή του
2. Η αστυνομία είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη του Αυγούστου, αφού έφυγε από πάνω της ένας "πονοκέφαλος" (γι αυτήν).

Και επειδή μεγάλο μέρος του πληθυσμού της πόλης θέλει το Παράρτημα ανοιχτό (λέω "μεγάλο" γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν ενδιαφέρονται) μία είναι η λύση:

Να υπάρξει συνεργασίας Δήμου και Συλλόγων και κομμάτων (όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε σήμερα την πρόταση) ώστε να βρεθούν άμεσα χρήματα (ακόμη και από παράγοντες που θέλουν να συνδράμουν οικονομικά) και με την βοήθεια εθελοντικών ομάδων να προχωρήσουν οι εργασίες στο χώρο. Σε διαφορετική περίπτωση τα τούβλα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Ολα τα άλλα που θα ακουστούν θα είναι παραμύθια της Χαλιμάς και θα θυμίζουν τον Αλί Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Και επειδή φέτος γιορτάζουμε τα 40 χρόνια από την εξέγερση, καιρός είναι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση χωρίς... παραμύθια! Ας γκρεμίσουν το τείχος, και ας προχωρήσουν στην παράδοση του Παραρτήματος στη νεολαία και τους φορείς με μία συμφωνία που θα μπορεί άμεσα να υλοποιηθεί. Είναι πραγματικά κρίμα και προσβολή στους αγωνιστές να καταθέτουμε στεφάνια... σε ένα τείχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου