Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πόσα θα πληρώνατε για ξενοδοχείο το τριήμερο αν δεν ήσασταν Πατρινός;


Στο 100 % κυμαίνονται οι κρατήσεις δωματίων στο κέντρο της Πάτρας για το καρναβαλικό τριήμερο (28/2-03/03), όπως προκύπτει από τα στοιχεία εταιρειών «ον λάιν» ξενοδοχειακών κρατήσεων. Το ποσοστό είναι ικανοποιητικό για την περίοδο που διανύουμε, και θα 'ναι άδικο να γίνουν συγκρίσεις με την προηγούμενη δεκαετία. Σε λογικά επίπεδα είναι οι τιμές στα ξενοδοχεία, για όσους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Πάτρα, και είναι σε θέση να πληρώσουν τον λογαριασμό...
Οι τιμές για κρατήσεις δωματίων είναι σχετικά υψηλότερες στο κέντρο (ανάλογα και με την κατηγορία των ξενοδοχείων) και μειώνονται όσο ο επισκέπτης απομακρύνεται από την πόλη. Εξετάσαμε δύο μοντέλα επισκεπτών-οικογενειών, όλες με την παροχή πρωινού:
>Μια οικογένεια (ζευγάρι) με ένα παιδί έως 12 ετών θα βρει δωμάτιο: Στο κέντρο με 390€, στον Καστελλόκαμπο με 330€, στο Ρίο με 285€, και εκτός Πάτρας από 145€ (σε καταλύματα) έως 240€.

Ουσιαστικά την ημέρα το δίκλινο κοστίζει μέχρι και 150 ευρώ. Ο Πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Παπαλέξης μας είπε ότι υπάρχουν  και ξενοδοχεία με 60 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου