Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΑ: Ο Δημαράς πήρε πτυχίο με τενεκέδες λάδι - η Πάτρα έκανε λοβοτομή με τον Δήμαρχο - επίθεση και στον Στανίτσα - Φεύγει από την Παναχαϊκή 



Την απόφασή του να παραμείνει στην Παναχαϊκή μέχρι το καλοκαίρι και μετά να φύγει οριστικά ανακοίνωσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Στη συνέντευξη που έδωσε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο δήλωσε πως θα πρέπει να βρεθεί σίγουρα κάποιος αγοράστής της Παναχαϊκής γιατί αλλιώς ούτως ή άλλως η Παναχαϊκή θα πέσει σε άλλη κατηγορία τη νέα σεζόν. Ο κ. Κούγιας δήλωσε πως η Παναχαϊκή θα παίξει με τον Φωστήρα, αφού πρώτα συννενοηθεί με τον Φωστήρα.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ

Ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Χασράλαμπου Στανίτσα ότι ο κ. Δημαράς δεν συζητά με τον αναξιόπιστο Κούγια, ο κ. Κούγιας μίλησε απαξιωτικά και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τη δημοτική αρχή.

"Ρε ρεμάλια εγώ είμαι αναξιόπιστος"; ρώτησε και συνέχισε: "Ο Δημαράς είναι μορφωμένος; Μάλλον πήρε πτυχίο από την Ιταλία με τενεκέδες λάδι"! Είπε ακόμη ότι αν δώσουμε μία μπάλα στον Δήμαρχο θα την πάει στην Αστυνομία για βόμβα και ότι η Πάτρα έκανε λοβοτομή βγάζοντας τον κ. Δημαρά Δήμαρχο. Για τον αντιδήμαρχο κ. Στανίτσα ρώτησε τους δημοσιογράφους... "που τον βρήκαν και τι ακριβώς είναι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου