Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ του Χάρη Καραβαγγέλη: Ο Γιωργάκης με την Αντα χορεύουν στην Αρένα! Ο ΓΑΠ ντυμένος... κάτι σαν γκάγκστερ! ΔΕΙΤΕ και άλλους γνωστούς Πατρινούς από το 1989




Ο χορός της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, που φέτος συμπληρώνει 36 χρόνια συνεχούς καρναβαλικής παρουσίας, διένυσε την καλύτερή του περίοδο στα τέλη της δεκαετίας του 80 και στις αρχές των ninities.

Οπως γράφει η φίλη μου Νεκταρία Ντούκα, κατά την χρυσή της περίοδο στην Αρένα, αποτελούσε τον κορυφαίο καρναβαλικό χορό της Πάτρας. Ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου συνήθιζαν να δίνουν το παρών στον χορό σχεδόν κάθε χρόνο - εξάλλου είχαν και εξακολουθούν να έχουν στενές σχέσεις και με τον τότε πρόεδρο της Λέσχης Λάκη Φιλιππάτο.


Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους το 1989 η κάμερα του Χάρη Καραβαγγέλη τους καταγράφει να χορεύουν σε πλήρη καρναβαλική μεταμφίεση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μεταμφιεσμένος σε κάτι σαν ...γκάνγκστερ με μαύρο κοστούμι, μαύρο καπέλο και λευκό παπιγιόν. Τελευταία φορά που έδωσαν και πάλι το παρών σε χορό της κινηματογραφικής Λέσχης ήταν όταν ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πλέον χρισθεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον πολυχώρο Πολιτεία.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από τον χορό στην Αρένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου