Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Νέα "επίθεση" με ειρωνικά σχόλια από φιλόζωους με αφορμή το ρεπορτάζ μας για την επίθεση στη μικρή ρομά! Ανέβασαν φωτογραφία που την δείχνουν να ζητιανεύει!



Από την φιλόζωη Μάρθα Πουλτίδου λάβαμε αυτή την απάντηση σε σχέση με παλαιότερο ρεπορτάζ για επίθεση φιλόζωης σε παιδάκι που είχε σκυλάκι στην Αγίου Νικολάου με σκοπό να της το πάρει επειδή δεν είχε... τσιπάκι! Γράφει ειρωνικά η κυρία Πουλτίδου η οποία ανέβασε και την φωτογραφία με το παιδάκι να ζητιανεύει για να.... αποκαταστήσει την αλήθεια (όπως λέει):

"Καλημέρα σας..Πριν από λίγο καιρό είχατε αναδείξει το θέμα με τις φιλόζωες που επιχείρησαν να πάρουν από ένα κοριτσάκι Ρομά,ένα σκυλάκι...Οπως ισχυριστήκατε στο ρεπορτάζ σας,το κοριτσάκι έκανε βόλτα στην Αγίου Νικολάου με τους γονείς του και το σκυλάκι τους....Είχατε απόλυτο δίκιο!!!Ζητώ συγγνώμη που αμφισβήτησα την εγκυρότητα του ρεπορτάζ σας...Εδώ βλέπουμε το κοριτσάκι στη χθεσινή του..... βόλτα!!!"

Η απάντησή μου:

Στο ρεπορτάζ μου δεν αναφέρομαι πουθενά στο ότι το κοριτσάκι.... δεν επαιτούσε! Αρα έχετε λάθος. Αναφέρθηκα στην απρέπεια μίας κυρίας να "αρπάξει" το σκυλάκι από τα χέρια μίας ανήλικης, ενός παιδιού που φρόντιζε το ζώο. Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ανεβάσατε, το παιδάκι επαιτεί και το σκυλάκι είναι δίπλα. Προφανώς οι διερχόμενοι συγκινούνται (και ενδεχομένως να ρίξουν το κέρμα τους)... από το παιδάκι με το αρκοντεόν και όχι από το σκυλάκι που είναι δίπλα του. Αρα για μία ακόμη φορά ψεύδεστε και μάλιστα χρησιμοποιώντας και ειρωνικό τόνο. Οσο για την στιγμή που συνέβη το περιστατικό, απ' ότι μου είπαν η οικογένεια... περπατούσε. Λυπάμαι όμως που εξακολουθείτε και υπερασπίζεστε την άποψη πως μπορεί ο κάθε "αυτοβαπτιζόμενος" φιλόζωος, να επιτίθεται σε ένα παιδάκι για να του πάρει το σκυλί! Οταν την ίδια ώρα δεν θα τολμούσε να το πράξει σε κάποιο άλλο παιδάκι... ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ το οποίο οι ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ το εξαναγκάζουν στην επαιτεία. Επιμένω στο ρεπορτάζ μου και θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την ενέργεια της "αυτοβαπτιζόμενης" φιλόζωης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου