Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σαλάμ αλέκουμ θα λένε οι Αραβες... και θα πίνουν ΛΟΥΞ! "Λουξάρουν"... στο Ντουμπάι



Η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών συμμετέχει δυναμικά στη διεθνή Εκθεση τροφίμων «Gulfood» που διεξάγεται από τις 23-27 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό κέντρο Trade Center Arena στο Ντουμπάι.
Το περίπτερο της Λουξ που φιλοξενείται στο BOOTH: S-L9 επισκέπτονται εκπρόσωποι από τον χώρο των τροφίμων και ποτών της περιοχής της Μέσης Ανατολής, Ασίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου προκειμένου να ενημερωθούν για τα προϊόντα της εταιρίας, εκδηλώνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση των ελληνικών αναψυκτικών και χυμών.
Η Λουξ έχει θέσει ως άμεσο στόχο την ενδυνάμωση της εξωστρέφειάς της μέσω διερεύνησης και ανοίγματος νέων αγορών, αλλά και μέσω ενίσχυσης των υφιστάμενων εμπορικών της συνεργασιών και έχει επιλέξει να στραφεί σε αγορές όπου υπάρχει ζήτηση στο ποιοτικό επώνυμο ελληνικό προϊόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ελληνικά αναψυκτικά υπερέχουν σε ποιότητα έναντι των ξένων brands, αφού η περιεκτικότητα σε φυσικό χυμό είναι της τάξης του 20%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου