Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

"ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: 200.000 ευρώ είχε βγάλει στα 17 του.... από 100 κλοπές και ληστείες! 


Στη φωτογραφία ένας από τους αστυνομικούς τους οποίους "εμβόλισε" με το αυτοκίνητο
Είναι αριθμός ρεκόρ. Σε βάρος του 17χρονου έχουν συνταχθεί δικογραφίες για τη διάπραξη πάνω από εκατό ληστειών και κλοπών!. Ο νεαρός συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης. μετά την επίθεση που έκανε σε αστυνομικούς για να μην τον συλλάβουν. Με το αυτοκίνητό του εμβόλισε τη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι αστυνομικοί, ωστόσο δεν γλίτωσες τη σύλληψη. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αύριο απολογείται στον ανακριτή.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε στο νεαρό ρομά κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες και κλοπές κατά συρροή, στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, όπως σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και στο Κιάτο Κορινθίας.

Η λεία του συνολικά ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 14 περιπτώσεις κλοπών και ληστειών, τις οποίες φέρεται να έκανε το τελευταίο τετράμηνο. Πρόκειται για 5 στην Κάτω Αχαΐα, 3 στην Πάτρα, 2 στα Σαγέικα και 1 στα Καμίνια, στα Λουσικά στον Αλισσό και στην Αγυιά.

Ο 17χρονο συνήθως πλησίαζε ηλικιωμένους και κατάφερνε να τους παίρνει το πορτοφόλι ή να τους ρίχνει στο έδαφος, να παίρνει τα χρήματα που είχαν επάνω τους και να το σκάει.

Εκτιμάται ότι τα έσοδα από τις ληστείες κυμαίνονταν από 100 έως 500 ευρώ την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου