Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τι θα παριστάνει ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος;



Δεκαέξι θα είναι συνολικά τα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου του Δήμου Πατρέων που θα βγουν στις 2 παρελάσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου της αποκριάς, 1η και 2 Μαρτίου 2014.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι κατασκευές που ήδη βγήκαν και εντυπωσίασαν στο Καρναβάλι των Μικρών την περασμένη Κυριακή.

Μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης – Πατρινό Καρναβάλι κρατούν μυστικότητα ως προς τα φετινά άρματα που θα βγουν στο ξεκίνημα των αποκριάτικων παρελάσεων ενώ δεν επέτρεψαν και σε τοπικά Μέσα ενημέρωσης τις καθιερωμένες φωτογραφήσεις και πλάνα από την προετοιμασία και την εντατική δουλειά που γίνεται στο Καρναβαλικό συνεργείο, θέλοντας προφανώς να κρατήσουν όσο το δυνατόν το στοιχείο της έκπληξης.

Ως γνωστόν η φετινή προετοιμασία δεν ήταν απρόσκοπτη λόγω προβλημάτων που προηγήθηκαν και αποσυντόνισαν σε ένα βαθμό το έργο στο Καρναβαλικό Συνεργείο αλλά και την Κοινωφελή Επιχείρηση - Πατρινό Καρναβάλι.

O φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος θα είναι μάλλον ένας γελωτοποιός – τζόκερ! Το μεγαλειώδες άρμα του βασιλιά καρνάβαλου υπογράφει ο Αλέξης Ασημακόπουλος που είναι από το γειτονικό Αίγιο ενώ την τελική πινελιά και λόγο θα έχει όπως πάντα ο Πέτρος Βρυώνης.

Και φέτος θα είναι έντονο στα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου, το στοιχείο της σάτιρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου